有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
用受小朋友歡迎嘅角色引佢地睇啲咁核突嘅嘢 你打elsa and spiderman就見到一大堆 好撚怪好不安
elsa and spiderman 嗰啲 h3h3有講過

岩岩睇左條片 唔明咩恐懼
用受小朋友歡迎嘅角色引佢地睇啲咁核突嘅嘢 你打elsa and spiderman就見到一大堆 好撚怪好不安

sorry 岩岩睇錯第條
屌睇到下面有條花花片開頭仲諗緊有咩問題
屌你睇到一半嚇撚到鳩都縮即刻停鳩左佢
屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌
SORRY 冇講到有D片會不安
細路仔亂咁click唔覺唔覺就睇咗好多呢啲片,好多有幾百萬hit rate,仲有好多會轉一轉語言/翻拍/合輯又嚟過,block都block唔晒,唔撚明YouTube點解會縱容呢啲片
唔夠膽睇
同埋想問點解明明檢舉加dislike再加block channel都仲可以睇到果啲片?
report晒ptt個討論入面d channel
雖然唔知有冇用
其實個留言都有講既
不過睇個thumbnail冇諗過會無啦啦突變姐
Ptt條link入面再有人講係跨國搋拐帶兒童做既
但最尾源頭指向美國
不過就信不不信由你
我會傾向相信,呢啲片大人睇到最多屌幾句話核突不安就熄機,但細路白紙一張日日咁睇個影響好大,令佢哋將暴力血腥合理化
PPT 條LINK有文字講
最怪係YouTube好縱容呢啲片,照計應該好多report
咁成件事都幾吊詭,偏偏utube又唔理
侵權片又做野快到on99
好想知但又唔敢睇d片 花花個條係講咩的
好似唔只一個 channel 仲有好多BACKUP?
同埋youtube 多左推薦影片
D片用左細路鍾意既字就一直推薦比佢地
咁咪即係同gta一樣
好想知但又唔敢睇d片 花花個條係講咩的

花花嗰條其實係一個音樂街機嘅作曲者作嘅歌
而佢嘅曲風都係有少少恐怖元素
之前有個fd 話好鍾意個作者 比過首歌我聽
內容係前面好似好歡樂
後半啲花個樣好恐怖 成個畫面嘅色調係黑紅色
估唔到呢幾日會比人攞返出嚟講
http://leafbms.web.fc2.com
啱啱問返個fd
呢個係花花條片個作者嘅網
佢整過好多歌
原意應該唔係惡意
同一個channel 同一段片block完report都睇到,唔知做乜鳩
又要嫌肥絲煩,又要打鳩錯晒啲字
利申連登仔世界第一
https://youtu.be/3zhG05LlROg
原來呢首都係花花條片個作者
應該玩過音game 嘅都聽過
嘩屌睇完ptt篇文,
好撚恐怖啊屌⋯⋯
究竟呢班人想做d乜撚嘢⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞