有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
第時屋企有小朋友就block左youtube link佢
9up亂估一下,其實pizzagate,elsagate同紅黃藍可能係同一單野, 呢3件關於兒童性侵嘅事都好似有少少關聯咁

pizzagate就民主黨嘅性醜民主黨嘅性醜聞,黃中一個好重要嘅嫌疑人John Podesta係做過克林頓嘅幕僚長,亦做過希拉利嘅競選主席,簡單講就係同克林頓關係密切

紅黃藍幼稚園其中一個獨立董事做過耶魯大學管理學院負責發展與校友關係的高級副院長,亦都係克林頓基金會嘅前技術總監,另一個董事孟亮就係耶魯校友,亦係耶魯大學管理學院大中華區顧問委員會聯席主席同埋係耶魯大學嘅Donaldson fellow,而耶魯大學就係克林頓母校

elsagate有好多片都係講打針呀睇醫生咁樣,同埋好強調五種顏色,紅黃藍綠粉紅,咁紅黃藍幼稚園聽個名都中左3種色啦,仲要入面個裝潢係有好強紅黃藍綠嘅elements喺度,同埋紅黃藍幼稚園嘅醜聞就係有人同d小朋友打針and餵佢地食d唔同顏色嘅藥,仲有就係有d小朋友講返話有”醫生叔叔”同佢地檢查身體,不過大家都係唔著衫
睇咗幾條 可能大人真係會覺得冇咩 但係最奇怪係唔知點解條條片都會有洗腦五色出現 好恐怖 一係就係洗腦用 一係就係通訊用 洗腦五色真係好奇怪
The paul brothers
籍口
以前d人湊3個以上都冇電子奶嘴啦
明知唔好都比佢照睇
咪撚生啦
可唔可以報俾蘋果?
總之搵人跟跟佢,唔想呢個世界愈黎愈多癡線人
本來已經好多
報料俾東張西望唔知佢地報唔報
雖然唔鐘意cctvb,但一定最多師奶睇
的確冇咩人知道
上網多數都係台灣人講多
蘋果咪係under 美國民主黨囉
全部係外國跟唔到
除非查到班人係香港有活動啦
Don’t hug me I’m scared 冇預小朋友睇 出完第一集之後反應好,kickstarter 籌夠錢先變系列
起碼呢啲片應該filter撚曬佢先
大人睇都不安,細路睇一定有心理影響
其實之前有新聞講過youtube呢d片
外國有小妹妹跟條片飛左落街
香港係有報過下,但好快冇人記得
同冇乜人知pizzagate
youtube有心放生架
d 片本身所侵撚曬權啦
如果講版權個方面,好似係版權持有人投訴youtube先會做野,反而係disney見到有人用佢d IP拍埋d咁破令人不安嘅片都冇理先奇怪
你見平時好多片唔洗一陣就ban左e 啲咁耐都冇ban就知咩事啦
前排有啲fb page有講到e件事了
繼續推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞