有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
happy tree friend?我成日睇wo
明明個post就講緊會影響小朋友精神健康同道德觀念
有d人就衝入黎話一d都唔恐怖 個d片好符合你道德觀
然後就話人小朋友 連登無關愛座架
有咩咁不安呀
屌得啱,我都同個細路介緊
片其實對大人黎講碎料啦
不安既係D片背後既用意同勢力
當然如果你覺得有神秘團體公然散播渲染兒童色情暴力既洗腦訊息都唔係不安既話
你叻囉
我姪女成日睇啲大人扮elsa 同 spiderman嘅片

希望唔係依類片

同佢呀爸呀媽講啦屌
搵watch history叫家長抽少少時間睇下啦
好似youtube曾經都清洗過一堆呢d片, 依家真人版d劇情已經收斂左, 有既都被標為18+片, 但冒牌山寨卡通片劇情依然猖狂
真人版少咗,公仔版接近未block過,啲兒童組織其實有無做過嘢
之前都無意發現左屋企小朋友
有click到呢類型既片出黎
我大約記得係蜘蛛俠卡通片 但好暴力
之後都唔敢再俾手機佢地玩

而加諗返起 同睇埋篇ppt 真係心寒
睇完ptt想問下
個作者話佢幫間公司做野嗰時要定時起身做伸展,其他同事就要做唔同嘅動作
仲有間房有藍色清新劑、紅色電話,係有咩意思 都係洗員工腦嘅一種?
痴線,個腦即刻連落北京上兩個月單幼稚園失蹤度,好似有人講過係軍高層有份
大陸冇野高層冇份架,而家咪連到埋
美國核心圈子比大陸生意,大陸提供中產乾淨幼童
我今日係youtube睇咗好耐
發現除咗有呢啲生仔大肚打針片之外
仲有啲係乜都無嘅真人Elsa Spiderman片
雖然無啲兒童不宜嘢
但都係覺得怪怪地
好似下面呢段咁

https://m.youtube.com/watch?v=19hqrWCG5WI
條友個channel仲要有1m subscribers
呢條片好似冇乜特別咋喎
係囉我就係話佢明明乜都無
但我都係覺得怪怪地
可能今日連續睇得太多痴撚線Elsa片

不過條片都係好on9
到底拍俾邊個睇
一坐地鐵就發現有隻蝗同幼蝗
幼蝗搶左電話睇野 之後就係d好rock嘅音樂 但畫面係卡通人物
唔肯定係咪同一味野但
雖然係蝗 不過諗到全世界唔少兒童都受d咁嘅嘢薰陶
曹宏威點睇嚟單嘢?
個單記得有人爆過小孩被人打針

之後公安話人造謠冇被打針只係被打

總知大家要小心
與其話憎細路
不如話太鐘意細路
連登同以前高登都有人話睇開deep web鍾意睇人獸孌童仲話想降低性交合法年齡想人獸合法又大把所謂蘿莉控

浮上面都一大堆變態人,潛藏既肯定仲多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞