[少甜,非甜故]【為左變性,我唯有做雞。】

662 回覆
158 Like 4 Dislike
當然會
今日幾時有
都係夜晩,出篇長的
等U
十點前有
「係咪下星期可以做?」這是我最關注的問題。

「我最快可以安排你下星期四入院,星期五做手術,咁樣你O唔OK?」

「好呀,唔該醫生。」這樣我便可以有充足的時間去習慣男兒身,再在海欣結婚前橫刀奪愛。

「咁我再簡單講一講手術流程啦,我地會為你全身麻醉,然後向你胸部取出肋間既軟骨雕刻成陰莖的形狀,然後由前臂取下的既皮瓣住,再移植到鄰近既血管。我地會幫你駁返尿道,切除陰道、子宮同卵巢,植入假睾丸假體,陰蒂會連同神經移植到人工陰莖既頭部。」陳醫生在白上畫出一個人形公仔。

我嘗試去理解他的說話,不過最後也盡只能得出他會盡量幫我建造陰莖的結論。

「咁個胸呢?」我自知是洗衫板,不過多餘的東西即使不大也是要移除的。

「我地會將你既乳腺切除,向喉部移植假體,形成喉核。手術完成之後,你都要繼續長期服用荷爾蒙。」

「明白。」我點一點頭。

「咁個手術需時比較耐,要12-16個鐘。手術既風險包括出血、感染、刺穿等等,不過機會好細,就算有我地都會即刻幫你處理,所以唔洗擔心。無問題既話麻煩係到簽個名。」「唔該。」我隨手把他交給我的文件揭了揭,然後在打交叉的地方簽名。

「請等一等,我叫一叫護士入黎,睇住我同你做檢查。」陳醫生禮貌地說道。

我遲下一定也要做個像他一樣的紳士。

在女護士的陪同下,陳醫生量度及記下我的身體尺寸,並為我探陰檢查。

「檢查完成架啦,下星期見啦咁。」

「唔該醫生。係啦,錢我係咪一陣交比秘書?」

「你鍾意既話做完手術先交都得,唔通驚你走左去咩?」陳醫生笑道。

我最後沒有在今天交出六位數字的支票,一生中最龐大的消費我想留待一生中最重要的日子才支付。

離開醫院後,我一個人在麥記吃晚餐。看著薯條和飲管,都可以聯想到陰莖。

我毫不介意地把它們放進口中。
結局預告:

恩兒終於要上手術台,究竟佢可唔可以成功適應手術之後既生活?

佢同海欣又可唔可以再續前緣?

偉明始終放唔低舊日情人,能醫不自醫既精神科醫生最後能否找到歸宿?

多謝各位讀者既支持,我大鳥係到同巴絲保證,結局一定唔會令大家失望。

聽日下午七時見。
真心 我驚我接受唔到 睇唔到落去
睇到第一個結局預局已經心死
結局唔係唔睇掛?
我一定睇 但有排傷心
咁要準備定紙巾
失望呢個字每個人define都好唔同
應該唔係一個爛尾黎既
好故都會始終有完嘅一日
唔知點解有好強烈的感覺是

主角變完後
依舊是愛人結婚了 新郎不是我

唔係bad end 就好了
難道故事終結早已注定 沒法制止
今日加油
收到!!
其實我都有啲驚
唔洗驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞