[少甜,非甜故]【為左變性,我唯有做雞。】

662 回覆
158 Like 4 Dislike
我諗男女人都後悔,但女人比較會向前看
變咗性就可以同Dr.Wong互含
未變都可以69
好想知結局係點 唔要互含
我寧願結局係同Dr Wong 互含都唔要佢同海欣條bitch一齊
佢變左性追番海恩仲衰
就黎夜晚了
結局同鄭醫生&偉明3叔
想睇醫生俾人屌😂😂😂
文呢?
我回來了
給我一點時間
離開雍容華貴的診所,我再一次走到人來人往的街上。

看到自動櫃員機,我反射動作般的走近,拿出了提款卡。

多次檢查過戶口有六位數字的存款,我才放心離去。

距離我成為男人的日子,不遠了。

不知道是心情好,還是藥物的影響,我最近一個月好像吃極也不會飽。

不過為了省錢,我吃的都是垃圾食物,這可能也是令我看起來多肉了點的原因吧。

「讓那 彩虹長橋無限伸展……」電話響起來,我沒等鈴聲響完便接聽。

不只身體有些變化,我好像連習慣也有些變化了。

「喂?」

「係我呀。」

「王偉明?」

「係呀,你做咩唔黎覆診呀今日?」

「我有啲野做。」

「咁你都可以打黎取消掛?你知唔知我今日等到六點先放工?」偉明少有地兇惡。

「六點都唔係好晏姐。」我大好的心情就這樣被他破壞了。

「上次你已經甩底,我問過你今日得唔得你又話Okay,最後你又唔黎,你知唔知個位本來可以比另一個Patient架?」

「你管我咁多做咩姐,你又唔係我邊個。」

「咁我幫你約下一次覆診啦,你有咩事自己返黎約過啦,拜拜。」

「拜拜。」

收線以後,我才發覺自己剛剛粗魯得很。

不過算了,我們大概都不會再見面。

我的意思是,下一次見面的時候我已經不再是林恩兒了。
愈睇愈不安
得一篇今日?
兩篇
「司機,威爾斯有落。」

小巴司機舉手示意聽到我的呼叫。

「仲以為佢係男人添。」坐在我後方的女生跟她朋友細聲說道。

我沒有理會他們,而是搶先下車趕去跟外科醫生見面。

口罩,鴨舌帽,太陽眼鏡我都戴齊了,就算碰到王偉明他都應該不會認得我吧?
我本來打算穿過咖啡室去升降機大堂,卻發現有個熟口熟臉的醫生一個人在吃沙律。

真的是「日頭唔好講人,夜晚唔好講鬼」,竟然這樣也能遇到偉明。

我急步繞道而行,希望他沒有發現我吧。

然後我去了會客室等外科醫生,半個小時後他終於出現。

「唔好意思,我岩岩有個手術做耐左。」他邊說邊脫下口罩。

「唔緊要。」

「我係Dr Chan,點稱呼?」

他明明知道我的姓氏,卻沒有魯莽地叫我林小姐。

果然是有經驗的醫生。

「叫我恩兒。」

「好。恩兒,今日最主要係同你講下手術流程同風險,做啲簡單既檢查。請問向我講解之前有無咩特別既問題?」
聽日一篇,之後就星期六結局
唉 冇喇冇喇
唔捨得個故完
想佢長d
好似有第2季?
molamola
你地第二季都要繼續撐
記得post link
我要睇偉明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞