[少甜,非甜故]【為左變性,我唯有做雞。】

662 回覆
158 Like 4 Dislike
性慾嚟嘅時候飲咗佢倒頭大睡?
平平
Michelle唔是張海欣咩
好感動,過左兩日終於有人發現
唔記得晒d英文名呀
嚴格黎講Michelle曾經係恩兒既英文名,不過識左海欣之後就改返做Yan,但有次比呀雋發現左佢舊名就不斷咁叫
Michelle好聽好多
我閉上眼睛等待浪漫的發生,卻沒有碰上預期中的熱吻。

「如果你唔係我病人既話,我岩岩就一定會錫左落去。坦白講,其實我都幾想同你做愛。」

原來是我會錯意了。但把他說的話在心裡默念多一次,又好像是個讚美。

又或者,他只是個任誰都會上的Party Animal。

想著想著,頓覺滿臉通紅,我馬上舉起水杯遮著視線,以及為自己降溫。

「你早啲休息啦,無咩事我走先啦。」

「吓而家幾點?仲有無車架?」

「一點幾啦,我可以搭的士返去既。不過你有無恤衫可以借比我?」他搔著頭皮問。

「有你都唔岩著啦,你咁大對波!」

「唓我又唔係問你借Bra,同埋細都有細既好處架嘛。」他盯一盯我的上圍竊笑道。

「咸濕醫生!」我用被單蓋著自己,只露出十架吊飾以上的地方。「其實,我唔介意你借宿一宵。」

我不是想他留下,我只是不想他穿得這麽單薄。

「咁我訓梳化啦。」他作勢要從床上離開。

「你聽日要返工呀?星期日啵?」

「政府醫生唔係五天工作架,不過我聽日放假。」

「咁不如陪我傾偈囉。」

我移開身子,示意他靠過來與我並肩而坐。

「都得既。」他看來還不算太勉強。

「係啦,點解你隨身帶住盒咁勁既酒既?」

「咪都係因為你太索…唉…」

我完全跟不上他的邏輯。
好緊張呀
唔洗緊張
開估啦
「因為我太索?」我一頭霧水。

「我唔係怪你。只係我成日都想做愛,有時會控制唔到自己既性慾。為左唔好鑄成大錯,當我擔心自己控制唔到既時候就會飲酒,飲得多自然就唔會想做愛。」

「呢啲係咪叫性上癮?」

「嚴格黎講係性強迫症。其實,我明知自己做緊既野係有啲過火,但係都控制唔到自己。最初係為左忘記以前女朋友,所以周圍同女仔上床,學生妹試過,大姐姐試過,少婦都試過。我以為咁做可以令我忘記佢,但最後反而變左好似上癮咁。一日唔做愛就會周身唔自在,飲完酒又好似舒服啲咁。」

「姐係你既咸濕其實係病黎既?」我有少許覺得他是在砌詞狡辯,但他又不像是在說謊。

「咁我認自己係咸濕既,但係有時真係會Over左囉。」

「咁你有無睇醫生?」

「我咪醫生囉。」言下之意即是沒有。
「咁你飲酒同我索又有咩關係?」我大言大慚。

「因為你夠正,所以咪會挑起我性慾囉。其實你係咪真係咁想我讚你先?」

「咁我索就係人都知架啦。」

「哈咁你仲係咪想做女人架?」

「都話唔好再Challenge我囉。」我語氣變得稍重。

「好啦好啦。你今朝打電話同我講話唔想再同男人搞,要專心做個變性人,加上你係我既病人,所以唔洗擔心,我一定唔會搞你。所以咪要用酒幫自己控制囉。」

如果我今早沒有打電話給他,他就會願意與我做愛嗎?

「其實點解你咁抗拒同病人搞呢?」

「我只係唔想重蹈覆轍姐。」
ok
想知醫生過去同病人發生咩事
等你加速
我都好似個醫生咁控制唔到啦
快啲啦
想佢地做愛
不倫之戀
梅姨:「做人唔可以衰衝動呀」
幾時再有文
我都唔想架梅姨 係樓主唔生性
D人又話加稿 唔知加去邊
我以為偉明只是在沉思或懷緬,但他沒有再開口。

其實我很想知道偉明與病人的過去,但我終究沒有問出口。

我沒有資格去過問,因為我只不過是他的病人,極其量也只是朋友。他的私事,他不想說我就不要問。

我甚至有點愧疚,他救我已經不止一次,現在坦蕩蕩地與我說秘密,但我竟然沒有把我變性的真正因由告訴我的主診醫生。

我是個不合格的病人,也沒有臉自稱是好朋友。

這殺死人的沉默大約持續了五分鐘左右,我雙手緊緊的握著曾經是海欣最愛的水杯,想像著她曾在哪個位置留下個唇印。到我忍受不了想要另起話題的時候,原來王偉明已經在我身邊睡著了。

直覺告訴我,把他傷得這麼透徹的女人一定是他的病人,所以他才會這麼抗拒與病人發生關係。

我靜靜地為他蓋上被子,凝視著他閉上眼的俊臉,胸口隨著呼吸起伏,我想若果他在夢的話,應該是個美夢。

我又會否出現在他的夢中呢?

有我在的夢對他來說又是否美夢呢?

我悄悄地親吻他的額頭,然後鑽進同一個被窩背對著他。沒想到這竟然是我第一次與一個男人同床共枕,以往的客人都只當床是交配用的性地,我當那是工作的場所,但現在這睡慣了的床竟成為了我戰戰競競的地方。

王偉明,我不知道卻如何報答你,以身相許大概是不可能,因為我心意已決。如果能早點遇到你的話,可能我便不用走上這不歸路。

我很清楚,自己是是不試一試便不會放棄的那種倔強的麻煩人。

可以的話,明天請你吃早餐吧。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞