Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
logan 同rice係 fake beef
但係同jake係真嘅
就算依家變過街老鼠又點
咁有錢
應該係有底薪
再加啲福利
例如 logan個攝影師係住喺logan間屋
之前好似又送左隻撈比佢
其實有
pewdiepie 之前講過其實佢唔想咁多打機video所以而家有錢開始唔洗刻意遺心咁迎合觀眾全部打機video
而呢兩條on9仔本身已經bully on9底
發覺自己做d bully on9野咁好搵既時侯
咪有個positive feedback loop鼓勵佢繼續做bully on9野囉
搞到而家真係變左一個乞人憎既bully on9
咁對自己人又唔差喎
pewdiepie係訂閱人數最多
好似一年千幾萬美金
Pewdiepie以前係鳩d,以前佢都係俾人笑細路channel
但2016->2017真係睇得出佢成熟左好多,成個風格都唔同晒
同埋佢依家跟本唔洗r人氣d錢都會自己黎,之前仲成日屌youtube
其實都只係笑左一下
由見到條屍開始講左差不多2,3分鐘叫人唔好自殺

班道德判官左膠好心就收皮啦
比你親眼見到, 嚇到唔知笑好定喊好果時, 咪撚比人見到你偷笑呀

死都要jer 住一秒黎無限放大

班自殺狗本身對自己, 對生命已經毫無尊重
要圍爐, 去韓國攬撚住班韓燒個墳慢慢打飛機啦
痴撚線 千幾萬美金年薪 咁佢咪仲好pay過好多企業家
但係咪一定要keep住出片先有收入?
剩計YouTube
就好似每1000個views就有$1美金收入
再加你上位就有其他收入
例如logan就拍戲
點都要搵求其一邊黎表態架啦

唔講的話,
一陣你班道德撚咪又屌人世界第一都唔出聲屌鳩loganpaul
好認同 雖然本身個底係重要 但係如果我做on9野搵到錢我都唔介意愈做愈on9 去到變左真心on9
呢個真心無睇
但其實道理好簡單
如果你一個撚樣通街屙屎亂鬧人可以有女屌住洋樓養番狗
好多人都會選擇做
而就算一開始係扮做得耐都好易變左一個真撚樣
Jake Paul同Logan Paul根本就係全球版大J同笑波子
片無深度無營養無信息
觀眾層全部低過15歲
最撚憎佢地兩個
做一個*
Logan Paul 同 Jake paul 兩兄弟啲片真係好無營養
fans meeting 全部細路仔

即係美版笑波子
鳩d
ppd 起家果陣仲低質過loganpaul 啦

做youtuber 永遠唔會知點樣先會紅
根本就無forumla
會紅得起都係好彩
個個skillset 都差不多

ppd d 影片好睇咩?
咪又係鳩到地震, 一個代表作都無
人地自己都認咗錯
你仲話佢冇錯
你係咪想佢自殺先放過佢
搵到片了

https://www.youtube.com/watch?v=FclQDLbcjeY
其實都只係笑左一下
由見到條屍開始講左差不多2,3分鐘叫人唔好自殺

班道德判官左膠好心就收皮啦
比你親眼見到, 嚇到唔知笑好定喊好果時, 咪撚比人見到你偷笑呀

死都要jer 住一秒黎無限放大

班自殺狗本身對自己, 對生命已經毫無尊重
要圍爐, 去韓國攬撚住班韓燒個墳慢慢打飛機啦

我覺得主要係佢地本身haters 多,乞人憎
個人意見前面話campaign呀叫人唔好自殺嗰啲都無咩問題,但係後面make joke 就真係抵屌啦
Pewdiepie 已經up load緊條新片講Logan Paul
見到條屍
正常人都會行返轉頭
佢仲行埋去影
抵比人屌啦
睇過段片係rice去名店買嘢撞撚到jake同個frd一齊
Jake即刻拎個cam衝埋去
笑鳩rice問佢做乜咁撚憎佢唔當眾打鳩佢
Jake真係成個小學雞咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞