Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
唔知今日仲有無新vlog出呢?
唔識英文就咪撚鳩up 啦巴打

成條影片, 條女就係咁笑
LP 得果1秒

未見過死人, 突然比你拍影片撞到正
你班道德大膠撚就梗係反應快到立即掉頭走

logan 既性格, 日日天不怕地不怕咁做鳩野
除左以笑去扮唔驚, 扮鎮定之外, 真係無可能會突然咁嚴肅起黎變大聖人

條影片最後佢有講佢點解會笑
唔識英文就學下啦
咁撚牽強嘅理由你都講得出
左膠撚諗唔明架啦
攪住老母喊啦
巴打我想問好耐
到底關左膠咩事
你知唔知咩係左膠

啱啱學識左膠 係要用多d黎造句
"跟本就垃圾鬥垃圾
trump就人人追住屌
依d就個個爭住捧上天"

不嬲反trump既大部份都係左翼嫁啦 你新黎?
再唔係你去略略做下啲基本political compass test囉
我都幾肯定你一定係左膠

拎trump同pdp比既原因係咩? 講到尾咪又係政治
trump都只不過係conservative
pdp人地玩ethnic nationalism 1488喎
你覺得佢sexist racist
咪因為egalitarianism同你啲濕鳩 pc sjw 文化囉
我就真係笑撚死喇
google,youtube,wsj本身就係左翼,
Susan Wojcicki 唔係左膠我都唔知邊個係了
BG cehck又唔做
可能你語言大師/政治大師識野俾人多啦
日本人都激得嬲
It’s everyday bro
好似冇
兩條戇尻仔都有人撐,瘋狂屌人左膠同大愛撚果啲去撚哂邊呀我屌你老母臭閪,仲要覺得自己好啱,自己無撚道德觀念就屌人地道德撚 同台灣啲戇尻仔一樣成撚日喺度濫用,好撚威威串人正義魔人,垃撚圾
屌嬲
呢個世界真係多蠢人 連Lp 呢啲垃圾都餐 以笑遮醜 笑撚死人
智智商有幾低嘅人先至會撐得落
左膠大愛同有無道德係2回事 千其唔好混淆
呢個世界真係多蠢人 連Lp 呢啲垃圾都撐 以笑遮驚 笑撚死人
智商有幾低嘅人先至會撐得落

賺錢至上
tana mongeau
最戇尻喺啲人連呢啲人都唔撚識分,最撚叻用呢啲字眼去屌柒人
唔好意思,想請教吓𠴱個喺咩嚟?廣告會彈出嘅提示?
勁撚多youtuber劃清界線
PUAL氏兄弟不嬲ON99
到嗰個位就會有廣告出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞