Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
Back up
Pewdiepie 之前好睇,
但nazi 果期明俾人做佢咁好慘,之後收儉左好多

nigahiga 長期高質好正
有冇日本媒體報道?
想睇下佢哋點睇/幾嬲
Dan and phil
都係睇pewdiepie最穩陣
最鍾意就係佢

pewds其實death to all jews同nigga兩單野都唔抵幫
而且近年真係覺得佢d片麻麻好笑

搭單討論 smosh本身都收緊皮 而家Anthony都走埋
Anthony單飛d片又係唔知想點咁 不過睇佢講自己一
都係睇pewdiepie最穩陣
最鍾意就係佢

pewds其實death to all jews同nigga兩單野都唔抵幫
而且近年真係覺得佢d片麻麻好笑

搭單討論 smosh本身都收緊皮 而家Anthony都走埋
Anthony單飛d片又係唔知想點咁 不過睇佢講自己一手創立smosh 但而家smosh已經變到大公司變哂質 搞到佢要自己走
真心幾sad下
Pdp應該好唔妥條友,
即刻放兩條片踩佢
邊個想睇 真係好恐怖,見晒手
睇佢踩睇到好過癮
cancer
變咗pewdiepie嘅post咁
講到日本人好憤慨咁 有高大洋腸肯去拍片 日本人汁到啦 事實係日本新聞或者網絡根本who fucking care
琴日係京都嵐山見到條友係度拍野 有個保鏢跟出跟入,原來係佢
鏡頭前扮到同啲馬嬲玩得好開心,鏡頭後就係咁吐口水落地

真white trash
唔係白人拉撚左九世
証明日本仔真係好撚崇洋
真係唔撚明咁既垃圾點解youtube 仲要咁錫佢
youtube rewind 咁多viners 鏡頭 本身條片仲要上top10 trending
RESPECT WAMEN CHRISTIAN CHANNEL

[im]https://i.imgur.com/pBQIa05.gif[/img]

img]https://i.imgur.com/EP4oj6b.gif[/img]

[im]https://i.imgur.com/jgb0iCD.gif[/img]

img]https://i.imgur.com/S08bk98.gif[/img]

img]https://i.imgur.com/5i1Z0lC.gif[/img]

真white trash
唔係白人拉撚左九世
証明日本仔真係好撚崇洋

睇落好多都未load到做乜鳩 加上又未去到會報警嘅地步
Pewdiepie 已經up load緊條新片講Logan Paul
必睇
如果班左膠+WSJ+youtube 見到咁大單野都冇反應,
Pews應該會日日開火借刀屌鳩班左膠

之前圍攻得咁爽啊啦
依家有條傻鳩仲過火過自己,仲唔快d做野

pew個時好彩
有wsj行左錯棋 成功轉移視線扮受害者甩難

佢一直都唔鋸佢地兩兄弟架啦
今次仲唔落井下石
pewdiepie 直接講一句:
Logan呢條友係straight up sociopath
一啲都無錯
一秒佢老味閪,條戇尻仔無撚睇哂成條片
唔識英文就咪撚鳩up 啦巴打

成條影片, 條女就係咁笑
LP 得果1秒

未見過死人, 突然比你拍影片撞到正
你班道德大膠撚就梗係反應快到立即掉頭走

logan 既性格, 日日天不怕地不怕咁做鳩野
除左以笑去扮唔驚, 扮鎮定之外, 真係無可能會突然咁嚴肅起黎變大聖人

條影片最後佢有講佢點解會笑
唔識英文就學下啦
雖然我覺得你都係尻尻地
不過就當你講得啱
咁點解拍完之後,剪埋,仍然決定放上網
就當你發現條屍嗰下freak out唔識反應
之後走返出黎,去到夜晚,中間咁多個鍾
你都係決定upload上網?
唔需要你做大聖人
喺嗰一刻,你做返個人,已經足夠
同埋如果你有睇過條片
當Logan行埋去嗰陣
佢個攝影師係有嘗試過攔住佢
不過好明顯攔唔住
同埋條屍嗰個close up shot係Logan hand held
即係好大機會個攝影師無行埋去
有人阻止佢
佢都唔聽
仲要隔左一段時間
比佢諗清諗楚
佢都係upload
位唔係咁上架

我當你遇到靈異野
第一個反應係拍左先
但你之後咁多時間比你打格都係決定放上網?
如果你真係想帶出自殺個問題
點解唔獨立拍段片出黎講你既經歷同感受
而係放條屍體實地記錄片?
個標題仲大大隻字好似小學雞發現新大陸咁
唔止youtube多腦殘 連登都好多
屌 Ryan higa堅正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞