Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
必睇
如果班左膠+WSJ+youtube 見到咁大單野都冇反應,
Pews應該會日日開火借刀屌鳩班左膠

之前圍攻得咁爽啊啦
依家有條傻鳩仲過火過自己,仲唔快d做野
巴打就心水清啦

上面班戇鳩仲講到pews 係大聖人咁撚樣

人唔笑, babygroot 都吠啦
唔係咩大聖人嘅,
但起碼pews係有分寸,唔會太做過火嘅野....
佢之前都受過教訓啦,雖然對比起依單,左膠反應唔太大,因為燒唔中佢地關心開嘅種族/nazi/etc,我係pews都覺得唔服啦

「點解我一時講錯野就俾你地班左膠屌?佢就冇事?」俾我係佢都會咁諗,更何況依家個傻鳩係自己唔多鍾意嘅人?

當然做得第一,你做錯野一定受最多群眾攻擊

屌 同YouTube d we forgive u一撚樣
一咩撚野時姐 佢講過佢覺得佢話殺晒猶太人係講笑所以冇問題 係d人開唔起玩笑
仲怪人地cut左show令好多人心機白費晒
分寸?
跟本死不悔改 已經冇提佢respect waman同n word個單 跟本就垃圾鬥垃圾
trump就人人追住屌
依d就個個爭住捧上天
事實上外國歐美d人智力唔係咁高。所以咪on9當有趣。
兩兄弟都on9仔
成班人係大陸網搬片落youtube賺錢又唔理,Youtube垃撚圾
建議未搞清楚pewdiepie, WSJ, Jake Logan Paul嘅巴打
用自己雙眼去睇完所有相關影片先再作判斷
keywords用返上面嗰啲已經搵到一大堆片
知名度高有特權 ,知名度低拍打機片都被youtube ban 營利
keemstar 出咗片
根本兩件垃圾可以為錢可以去到幾盡
有錢到可以退休 , 快啲收皮啦
屌 hk都有弱智logang
你咪typical leftard囉
美國左膠屌TRUMP你又學人跟住屌
將e-celeb同官比
越弱智越紅.......
jewtube擺到明左膠政治宣傳工具啦
censor所有佢地唔中意既頻道
一涉及政治就直接demonetize你
仲要逼啲youtuber懶係正面 cheerful
崇日撚準備
必睇
如果班左膠+WSJ+youtube 見到咁大單野都冇反應,
Pews應該會日日開火借刀屌鳩班左膠

之前圍攻得咁爽啊啦
依家有條傻鳩仲過火過自己,仲唔快d做野
巴打就心水清啦

上面班戇鳩仲講到pews 係大聖人咁撚樣

人唔笑, babygroot 都吠啦
唔係咩大聖人嘅,
但起碼pews係有分寸,唔會太做過火嘅野....
佢之前都受過教訓啦,雖然對比起依單,左膠反應唔太大,因為燒唔中佢地關心開嘅種族/nazi/etc,我係pews都覺得唔服啦

「點解我一時講錯野就俾你地班左膠屌?佢就冇事?」俾我係佢都會咁諗,更何況依家個傻鳩係自己唔多鍾意嘅人?

當然做得第一,你做錯野一定受最多群眾攻擊

屌 同YouTube d we forgive u一撚樣
一咩撚野時姐 佢講過佢覺得佢話殺晒猶太人係講笑所以冇問題 係d人開唔起玩笑
仲怪人地cut左show令好多人心機白費晒
分寸?
跟本死不悔改 已經冇提佢respect waman同n word個單 跟本就垃圾鬥垃圾
trump就人人追住屌
依d就個個爭住捧上天
你咪typical leftard囉
美國左膠屌TRUMP你又學人跟住屌
將e-celeb同官比

左一句左膠右一句左膠
屌佢就係左膠?
笑死
trump 係 social media 仲高活躍度呀
咩叫咁岩好彩
咁李嘉誠上到位又算唔算咁岩好彩
兩個都垃撚圾
點解件事要平息
唔係handlebar單野我都唔識呢條撚樣
巴打我想問好耐
到底關左膠咩事
你知唔知咩係左膠
唔會平息到
想問下佢之前係咪扮色盲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞