Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
又nazi 又nigger 就無問題, 仲可以上返位做第一
影死屍就rot in hell 永不超生, 唔撚可以再比機會, 直頭應該判life sentence in hell

有時真係好好奇你班左膠點樣決定牆頭條草向邊1面擺
護航
係笑鳩緊你地雙重標準一時一樣ja 左膠撚
屌logan paul以前係同vine嗰班人 ( amanda, 同埋有個vine最出名嗰個瘦仔黑鬼) 一齊發跡
之後班友都好少搵佢一齊拍片
可能就係因為佢實在太撚戇尻, 啲片戇尻都唔撚好笑之餘重覺得有陣柒味
我就笑撚住等幫你全家錄番條LP片 護航撚
其實唔止呢單野,最近佢去日本呢幾條vlog,一d都唔尊重人地文化。當街大吵大鬧,衝入舖頭 餐廳搞事,真係好反感
「佢都試過無分寸啦,點解佢唔得?點解我唔得?」
淪落到要用咁嘅論點去撐LP
Pews上位唔係因為主力拍game片咋咩?

佢點冇分寸法? 玩恐怖game/鳩game啫

玩得多happy wheels啫
唔記得左喇?
https://www.theguardian.com/technology/2017/sep/11/pewdiepie-youtube-racist-developer-campo-santo-backlash-felix-kjellberg
又nazi 又nigger 就無問題, 仲可以上返位做第一
影死屍就rot in hell 永不超生, 唔撚可以再比機會, 直頭應該判life sentence in hell

有時真係好好奇你班左膠點樣決定牆頭條草向邊1面擺

咁我希望pews同lp兩條友一齊永不超生得未 算唔算係左膠牆頭草
你自己嗰句「自殺狗」應該唔係因為呢件事而成嘅立場啦吓話?
其他users嘅立華中係depend on件啱啱發生嘅事
而你就有曬對自殺人士嘅stereotype
真心唔好睇咁多viner啦
重點係?
重點係唔洗東拉西扯
同埋 佢拍呢段片嘅重點又可以係啲咩?
自殺森林有人自殺?話明出曬名又洗唔洗特登影自殺森林嘅自殺人士?
老實講, 真係大把人想知入面係點, 但又唔敢/無錢無時間入去睇

我認同,佢都唔算太過份~
佢無嘻笑 佢係shocked 個反應
其實唔止呢單野,最近佢去日本呢幾條vlog,一d都唔尊重人地文化。當街大吵大鬧,衝入舖頭 餐廳搞事,真係好反感

中國人做就反感姐,日本人咁崇美,logan Paul 入去屌佢地屎眼佢地都enjoy架啦
係咪屌親LP就會比條傻鳩屈做左膠
咁我都係支持LP算啦

佢直播衝口講左nigger就真係抵死嘅
但你話係咪過份呢?我都覺得係嘅,但唔值得動員成班左膠WSJ開火屌嘅

Nazi就真係唔覺得有咩問題,個人黎講
佢根本都冇宣揚nazi,反而係拎佢講笑,係WSJ斷章取義拎佢部份片段就開火,冇睇完整片段作判斷

但如果你指嘅係kill jews果單.....咁佢真係過火左
但我唔明佢點解仲決定播出街

我係登pews唔抵
大家都做鳩野,但一個俾左膠相關封殺
但做開鳩野嘅人,反而youtube唔理,左膠當睇唔到

你話我臭蟲都咁話
喂你記住留番LP個屎眼畀佢奶
rice gum 嗰批又係搞屎棍
Pews啱啱upload左條16秒 笑鳩Logan嘅片
好多comment話佢做多左
而家del左?
係咪屌親LP就會比條傻鳩屈做左膠
咁我都係支持LP算啦

佢覺得大家應該要原諒lp 俾機會佢改過 人誰冇錯
依d就唔係左膠 但想lp收皮永不超生死無全屍就係左膠 咩邏輯
我都唔明屌佢影死屍同左膠有咩關係

仲要搬埋啲豬牛羊出黎想屌人偽善

喂豬牛羊同人可以比咩 死左膠企開啲啦屌你老母
你仆街啦,人地都冇話自己撐LP
人地係屌緊你地雙重標準啊
威威
你個死左膠係到講乜春啊?
條戇鳩仔連啲人係笑若蓮個仔定若蓮冇左個仔都搞唔清楚就算鳩數啦
屌你個左膠洗乜理由姐
一個係敵人一個無仇無怨
仲有冇片
其實呢度好似無人話過racism無問題
而pdp之後上返位亦唔係我地決定
以事論事,racism又好,今次Logan 單野又好
都係 過左火位,唔好講到我地好似雙重標準
只係覺得如果一個咁有影響力既人
做出一啲對其他人咁大程度既唔尊重
都無人出聲
對啲好似你咁無獨立思考既細路個心智,同價值觀會造成幾大影響

Ps you don’t get a life sentence in hell, cause I don’t suppose you can die in hell
pewdiepie react左, 講得好好
抵佢咁紅, 一來好敢言得黎, 都aware自己係經常失言嘅人
香港果啲如果有同類事件一定唔敢咁樣出聲. 怕得罪人
咁 youtube 本來就係咁用嘛
去到京都緊係影藝伎
去到自殺森林緊係影死屍
好合理

怪談都有影過死屍
都有打格 都係大把人睇
人地標題寫明話見到屍體
睇片之前係應該預期到
D人好奇去睇 睇完又不安
轉個頭鬧返人唔應該影....... 好唔公道姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞