Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
慢左七秒
擺上網, 的確係好on9, 要擺都唔應該上youtube, 而係其他網
不過如果logan 有咁撚醒, 根本就唔會做呢行

有打格代表佢真係諗過, 最後都決定放上去, 比人睇呢d 野, 睇個樣都係為views 為錢多.
但係我深信, 如果up 條片就可以有HKD500,000 落袋, 唔好講全世界, 淨係講香港都至少7成人會衝去去做

你睇返早幾頁
個個都係無限放大,話佢笑人
咁撚牽強嘅理由你都講得出
咁笑2.572907173 秒囉得未呀
講緊你地無限放大呀
條友以笑遮驚都比你地吹到係特登去disrespect, 去侮辱班自殺狗
同埋如果你有睇過條片
當Logan行埋去嗰陣
佢個攝影師係有嘗試過攔住佢
不過好明顯攔唔住
同埋條屍嗰個close up shot係Logan hand held
即係好大機會個攝影師無行埋去
有人阻止佢
佢都唔聽
仲要隔左一段時間
比佢諗清諗楚
佢都係upload
位唔係咁上架
咁樣up 條片鳩up 幾句又呃到你班柒頭幫手click
做youtuber 真係好搵
左膠撚諗唔明架啦
攪住老母喊啦
討論臭蟲唔用臭蟲論
唔通學你班左膠永遠用同一套自以為一下無敵既大愛理論去審判所有人呀?
左膠大佬
呢度有邊位巴打係無立場, 入黎做research 呀
你估個個都新假期 gotrip 入黎抄idea 呀?

平時做鳩野又扮睇唔到
去到影死人就個個把握曬機會係咁開火屌
自己雙重標準到
算啦,今獲佢係柒咗,仲兜乜春
正如pews講,logan paul果d收看者根本唔care條片係為左上位拍死屍。呢度都幾個
Pdp 都要借人黎r views?
佢要views出幾條ylyl都有啦
高登大撚把呢d人
咩若蓮喪子推足幾個post
整哂圖咁笑9人地自殺
而家個youtuber拍片 打哂格報埋警
都叫做左應做既野
都比人屌到上天花板
香港網民 is truly a big fucking joke
根本佢有拍呢個意欲就冇尊重過個死者
上面個盲撐Fans仲係到滿口歪理
睇黎我以後都唔好click入去我想睇的片
因為會幫佢地搵錢

利申: 今日幫左唔少youtuber搵錢
頂 好滾動
睇住pews一直比人貶低 但估唔到各位bro係真bros 咁多人知pews高汁
2017變返最自己既pews好正
垃圾Paul mk on9兄弟
係啦係啦

LP 特登坐十鳩幾個鐘飛機去森林睇自殺狗
搵幾粒鐘終於搵到, 即刻寫劇本去笑鳩條友

之後果d扮聖人講道理, 叫人唔好自殺都係鳩up
只有笑人果幾秒先係真實既感覺同true feeling

打格仔都係為左要過youtube 審查
只係佢太柒, 太垃圾, 估唔到呢個世界有比中共更強既左膠審查機制
仲比左機會其他youtuber 可以盡佔道德高地去借機上位, 鳩up 幾句屌下佢就幾十萬美金落袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞