Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
咁唔知
所以佢地雖然真係on9 但係屌還屌 如果俾著係我拍拍下片愈搵愈多 去到咁有錢 我都真係唔知自己會變成點
係我幾世都搵唔到嘅金額
宜家就ban得咁快
idubbbz如果做content cop屌柒LP
條片應該成個鐘 Ricegum嗰片都半個鐘
又真
加埋永遠有班細路幫佢護航
個心越來越紅
就乜都做得出
加埋佢地自己又細個
Logan得22歲
有啲似以前Justin Bieber
無知一問
咩叫content cop
iDubbbzTV
依家Logan Paul 同ricegum係咪都反咗面
之前睇過條片 Jake Paul 喺街見到ricegum跟住同佢啲fd一齊笑鳩佢
其實真係 你試下我22歲果陣 靠自己拍片拍到買間600幾萬美金嘅屋 仲加埋好多細路fans幫你護航 根本無可能斷水 我怕我對眼生撚到離開埋個頭上埋宇宙
冇backup既

唔會收皮
最多潛一陣
兩兄弟都戇鳩仔黎
終極新世代attention seeker+為左view做鳩野

人地日本仔果種鳩 係笑佢智障
佢地果種鳩 又唔好笑 純粹係鳩
btw 對youtuber嘅生態完全唔了解 我想問其實佢地搵咁多錢 係咪會分埋俾背後嘅團隊齊齊富有 定係佢背後班人係出份糧當打份工咁
得罪講句, 果d 乜撚野pewpewdie 咪又係為左competition 同賺錢賺fans 先出黎屌佢

本身ppd 好好咩
on99
無乜點睇開youtuber 想問下果個pewdiepie 係咪世界第一嘅youtuber? 好似聽人提過下
去到呢個級數 實際真係搵到幾錢
Logan同rice應該係fake drama
如果係齊齊富有咁識著佢 fd底果d就真係fatfat
咁日本仔嘅片有冇佢地咁高點擊
或者直接問 有冇佢地搵咁多錢
pdp要為左賺fans屌人咩,已經世界第一喇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞