Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
不安...過火咗
打左格都比人屌到開花
無打格真係唔知會點
佢係玩盡就格都唔打
美國啲仆街bully同douchebag嘅形象實體化完全就等於佢兩兄弟
啲viners幾撚時死
不過有人話係prank, faked dead
on9 佢歉都道埋, 仲prank乜撚嘢
痴撚線,影仲條屍仲要係度大聲笑
以前睇vine見到佢兩兄弟都會笑下
轉戰去youtube變得越黎越on9

pews之前拍片串9佢
咪係
連條片都del埋
加埋條片影到有消防車同白車
所以條片應該係真
佢真係冷血
正常都停機唔拍之後up片時cut哂所有野
最多咪事後係酒店房錄片話我地見到條屍呀點點點
佢仲可以走埋去影住條屍之後話suicide is no joke呀,返去要整個campaign點點點
之後條片個title仲要clickbait話搵到死屍引人睇
呢種行為就算講哂claimer都好trigger
pewdiwpie有段片係笑鳩佢細佬同team10嗰首歌
笑撚死人
我睇之前仲以為應該係prank
睇落去先知唔知
好撚不安
有冇backup
自殺狗自己都唔尊重自己
有無link
痴線 冇認真睇條片 佢有冇話點解會去
基本上同話入去停屍間睇下有冇屍睇冇分別
純粹一問,自殺森林依家係咪重咁多人自殺?
舊年暑假去過一次,係果度有啲不安
有無巴打真係係果度見過人自殺?
adpocalypse 1,2 都入pdp數話佢nazi又講力架
咁舖無理由無adpocalypse 3啦掛
上面唔貼backup都唔知佢玩到咁大
遠處見到影都夠有問題
仲要走埋去影對手話變紫左
以家d人真係拍vlog賺錢拍傻左
佢本身話去露營
帶晒營具同睡袋
本身純粹對佢細佬無好感
之後越睇越發現兩兄弟都on99
今次仲要拍埋啲咁嘅嘢 死人喎大佬 仲有心機去拍片賺views
抵pews成日串鳩佢地
哩兩條柒頭,做埋啲濕鳩野
每星期都schedule,去執死屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞