Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
屌 笑波子都係賣吓笑氹吓細路姐
呢兩兄弟影響埋人地隔離鄰舍喎 仲要笑鳩記者以為自己好撚型 雖然笑波仔係on9 但攞呢兩兄弟同笑波子比 真係侮辱咗hk波子
關淆底咩事?
正常人係應該停機唔影走去報警俾消防或者警察處理而唔係走埋去zoom近影
段片根本就唔應該擺上公眾俾人睇
呢d叫尊重死者同佢既親人
以家咁樣拍住條屍仲拎黎賺views同發死人財有咩分別?
唔識英文就咪撚鳩up 啦巴打

成條影片, 條女就係咁笑
LP 得果1秒

未見過死人, 突然比你拍影片撞到正
你班道德大膠撚就梗係反應快到立即掉頭走

logan 既性格, 日日天不怕地不怕咁做鳩野
除左以笑去扮唔驚, 扮鎮定之外, 真係無可能會突然咁嚴肅起黎變大聖人

條影片最後佢有講佢點解會笑
唔識英文就學下啦
年收成千萬美金WOR
根本個個都係
真係想件事平息, 就唔會個個出黎搶食, 霸佔道德高地啦屌你老母
班左膠剩係會搞政治正確既野

左膠大愛撚真係宇宙毒瘤黎
係,個個都借機UP 片屌柒佢上道德高地
其實都係想佢收皮少個人爭
巴打就心水清啦

上面班戇鳩仲講到pews 係大聖人咁撚樣

人唔笑, babygroot 都吠啦
連登道德判官全面進場

老實講我都覺得係畀人無限放大

最過份都係thumbnail

加上佢片尾都放左日本同美國啲防止自殺熱線

不過佢細佬就真係黑鳩人憎
仲有merch呢,一件tee兩舊水,真係發過豬頭
pew 呢d 柒頭高知名度都仲ok
有d, 連名都未撚聽過都出黎吠
十足上幾頁d 柒頭咁
英文都未撚識就出黎鳩up

笑撚死人
班道德撚真係仲煩撚過中共
影死屍就真係冇乜大不了
反而有問題係佢地笑姐
雖然我覺得你都係尻尻地
不過就當你講得啱
咁點解拍完之後,剪埋,仍然決定放上網
就當你發現條屍嗰下freak out唔識反應
之後走返出黎,去到夜晚,中間咁多個鍾
你都係決定upload上網?
唔需要你做大聖人
喺嗰一刻,你做返個人,已經足夠
"話用笑deal with呢d野"做籍口fine
以家佢特登走去一個每個星期都要搵人黎清理自殺既屍體既森林
好難保佢真係特登走去影屍體
分分鐘佢係笑緊佢真係搵到屍體做素材出片賺views

最大問題係佢影到都唔應該up段片上網呀
正常人

後面條友唔係報左警?
咁佢應唔應該走埋去繼續影呀
Btw點解咁多人話Logan色盲係假嘅
話就話logan paul d 影片比小學雞睇

屌你老母原來班道德撚先係真正小學雞, 10歲都唔知有無

返去睇pews d 影片, 攬住阿媽喊飽佢話驚驚豬啦屌你老母
你班淆底左膠咪掉頭囉
關淆底咩事?
正常人係應該停機唔影走去報警俾消防或者警察處理而唔係走埋去zoom近影
段片根本就唔應該擺上公眾俾人睇
呢d叫尊重死者同佢既親人
以家咁樣拍住條屍仲拎黎賺views同發死人財有咩分別?
正常人

後面條友唔係報左警?
咁佢應唔應該走埋去繼續影呀

報左警就代表佢影死屍個行為冇問題??
班道德左膠就真係毒瘤啦
驗下眼啦巴打,你話笑果一秒畀人無限放大
發現條屍又笑,事後討論又喺度笑,加埋得1秒?
你洗唔洗學下數學先呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞