Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
上面講咁多都係廢話
成件事最錯就係唔應該影死人然後將段片擺上公眾俾人睇去賺views

人地話班自殺既係唔尊重自己生命既狗所以唔應該jer 住lp啊
呢個細佬黎
算啦差唔多個老豆都係咁

https://youtu.be/UIayatCrx7U?t=2m19s
老實講, 真係大把人想知入面係點, 但又唔敢/無錢無時間入去睇
樓上個幾條油
見到死屍仲要close up 由頭影到落尾
勁唔尊重死者
你屋企人死左咁樣比人放上youtube
唔知你仲講唔講得出上面既說話

垃圾youtuber 垃圾fans
你自己嗰句「自殺狗」應該唔係因為呢件事而成嘅立場啦吓話?
其他users嘅立華中係depend on件啱啱發生嘅事
而你就有曬對自殺人士嘅stereotype
真心唔好睇咁多viner啦
重點係?
重點係唔洗東拉西扯
同埋 佢拍呢段片嘅重點又可以係啲咩?
自殺森林有人自殺?話明出曬名又洗唔洗特登影自殺森林嘅自殺人士?
老實講, 真係大把人想知入面係點, 但又唔敢/無錢無時間入去睇

好多人都想睇下你祖宗十八代條屍 快d起出黎俾大家睇下
喂你仲要準備錄影埋㗎,人地話自殺狗唔值得尊重任影呀
唔會咁易收皮啦
之前日本有班YOUTUBER呃鳩FANS錢
出黎扮下死狗SAY句SORRY
咪又可以繼續出片呃飯食
Pews上位唔係因為主力拍game片咋咩?

佢點冇分寸法? 玩恐怖game/鳩game啫

玩得多happy wheels啫
好明顯喺LP啲little bitch,日日菊花為佢打開
咁大單野都出得番片?
唔撚喺呀,啲片無爆unlike咩
佢應該講緊pews俾人斷章取義果幾次
打撚曬格你都起得返底
justice league 都唔得啦
WSJ?咁都係近期嘅事啦
果條片未del之前都好多like
咁就唔係一開始上位嘅事啦
真喺咩人有咩fans,全部都戇撚尻尻,呢度都仲有個瘋狂護航LP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞