Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
其實我眼中zoella同佢男朋友都好唔成熟 特別佢條仔 學你講 成日呻埋啲小事

Zoella都28仲係咁就知vlogger/全職youtuber個生態幾有問題
講到好似拍片為觀眾咁怨埋啲小事
佢條仔之前仲試過去完vid con 收左堆fan禮物之後唔拎走啲禮物
仲影埋vlog臨走時指住堆野話行李無位擺
仲有佢本垃圾書抄人

Vlogger最怕family vlog
擺bb仔上網
之後啲bb大左又唔教佢野等佢仲好似個bb咁做埋啲bb野吸引觀眾
再唔係就係一件大左就生另一件吸引觀眾 但都係唔識教
咁多youtuber拍片圍屌佢
打落水狗嘛
https://youtu.be/ULvHR9JFbQw

喂未睇果啲趁早睇,睇吓條仆街仔啲表情,完全發現新玩具咁款
都唔見得logan同jake係好人
viner可以死番Vine未?
最仆街係YouTube好鐘意viner
因為佢哋多view 同時D觀眾唔識用ad block

Vine執左死唔返
有啲Viner好睇既
以前有睇過eh bee

冇follow開唔知
其實呢個係咪真
https://instagram.com/p/BcY7glznHy3/
明顯係有人想做到佢無左Disney( 定wb ...? 唔記得)單job
追晒post 個幾隻護主犬真係得啖笑 果然呢D 垃圾就係由一堆垃圾捧出黎 有道德就聖人 有人性就左膠 打成堆字出黎結果俾人一面倒 ( 指營勢嚴重斜向某一方) 負皮駁到片甲不留 (指戰況惡劣,處於下風)

有你呢D 垃圾只會有更多呢D 人上位,他日你屋企人有咩不測(指意外受傷或死亡)你記得拍片,因為佢地同豬牛羊係一樣 你亦唔係左膠聖人 唔會搶道德高地做判官。

(上文為反諷 指護航狗為垃圾)

希望用字唔會太深
Ya suicide biatch
所以你就可以唔尊重人?
連登仔好撚搞笑
講得好撚啱,不過真喺驚班垃圾睇唔明,為駁而駁,分唔清楚乜撚嘢喺做人嘅基本
佢條女好正
咩條?
圖?
Peter chao睇黎都好憎佢兩兄弟
屌得好,無理由比垃圾上位,咁多人尊敬要學幾時輪到呢d垃圾
得罪講句呢班都唔慌好人, logan paul jake paul 呢兩個垃圾唔講,lele pons極具機心, 人哋amanda真心幫佢朋友, 佢又唔抵得搞人哋嘢,rice,又係賤格, PewDiePie鍾意秋水,落井下石,amanda上位做雞,根本以前嘅smoosh一定係最高質,完全不理世事只顧做好自己本分,而家真係高質嘅可能得大j

反而佢依家有嗰句講嗰句好睇咗
Lelepon del人ig post真係冇撚腦 典型dumb blonde
講起Amanda Cerny做雞就 佢playboy條片對波假到仆街 石頭咁
同埋佢初時啲vine真係好撚低質
啲Viner幾撚時死

平時都喺到諗點解Kardashian咁撚多人中意
但當見到Logan Paul Jake Paul依啲人品勁撚差嘅人都可以咁多人中意 你就知世上冇嘢係冇可能
我覺得依條女都唔方係咩好人 臭雞遇上臭mk
Lele pon 咩事
Vine 既佢法唔同youtube佢地啲片真係勁低質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞