Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
冇左仲好啦
佢簽左disney轉左大office果排反而好膠
我明佢果段時間想玩好多野,想拍好多唔同既野
但始終都唔係佢本身個style黎

個series拍晒冇得出街係好可惜
不過我自己麻麻地鐘意睇佢呢類型既片
講返logan paul單野啦
本身都想開post講,屌佢老母兩兄弟真喺好柒
真心唔明點解咁撚多人follow,平時啲片成日表現到自己好型咁,實際又柒到乜咁。開頭又學人拍條片色盲人士戴副眼鏡睇得番啲色好撚感動咁,屌佢老味喺度抄尻人。經典白人類型,肯定讀書𠴱陣成撚人欺凌人地

Link :

https://twitter.com/jhbteam/status/948003235310157824

睇吓條撚樣個表情,完全喺覺得好撚有趣好好玩
佢果輪又要搞自己公司 又要拍scared pewdiepie2 幾乎精神崩潰
但自從WSJ單嘢開始反而可以做返自己
都冇乜好講
佢戇居咗 隨時令自己聲譽更受損
以為佢正常d
點知兩兄弟一鳩樣
最慘係多無腦fans
Jake paul嗰陣上埋新聞咪又係繼續做緊賺緊錢

希望有content cop pewdiepie h3h3 dis佢
Christian channel
呢2兄弟好撚不知所謂
Vine2快d出 等d viner放過youtube
Diss完都冇咩用 睇係睇得爽
Ricegum keemstar都重上軌度
Leafy冇留意唔清楚
leafy唔係比idubbbz一個content cop收左皮咩
條友同佢細佬 兩兄弟都係youtube cancer
不過唔覺得佢會因為咁就而收皮
佢fans全部都係小學雞
youtube又唔會ban佢channel 佢幫youtube賺咁多錢
隨時
都埋好似好難先會ban channel
佢自己果間公司revelmode應該都係簽左disney既terms黎
我估佢本身係諗住用公司個名簽晒pj, jack, ken成堆frd,用disney資源帶起埋佢地(雖然佢地本身都紅
同埋試好多新野,佢俾人趕走之前個office砌晒燈砌晒景有晒綠幕,上年聖誕又搞live,應該係想大搞

但始終簽disney太多限制
佢依家做返自己咪幾好
公然咁羞恥佢地起碼我地睇得爽 Asian Jake Paul條片loop左勁多次
條片有冇backup﹖
但係搵咁多錢 又揸跑車 真係好葡萄
樓上有
Youtube果啲ban哂
Logan間屋6百幾萬美金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞