Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
佢用人地條屍黎做thumbnail喎
好多呃緊飯既Youtuber都想借機收佢皮
狗咬狗骨真係最好睇
好撚心你啦,你見到屍體會笑?你會唔會錄埋條片呀戇尻仔?自殺狗唔撚洗尊重?年頭又有個學生跳咗樓呀,你要唔要去殮房同人幫條片呀仆街仔
lm跟進
一秒佢老味閪,條戇尻仔無撚睇哂成條片
撐開佢嘅,尋日睇到佢條vlog zoom埋條屍到都覺得過咗火
呢鋪唔認錯, 以後唔洗o係youtube 界立足啦
唔敢話最好睇

但佢的確帶起左lets play嘅潮流,證明拍打機片係有市場嘅,仲要依家成為其中一個主流

就算低質/搞笑都唔會去到太過火啦
會唔會突登搞/嘈鳩人地屋企?

如果佢紅得黎係好彩
咁唔會keep住訂閱第一幾年啦
Smosh果d話咁快就冇左第一,仲要拆埋伙

果對垃圾兄弟,由頭都尾都係鳩頭
但pews反而愈黎愈高質
真想想話反自殺,大可以拍下vlog講咪算,有冇需要拍片,show條屍
呢條友收皮啦
咁岩好彩up 打機片上到位就當自己KOL 皇帝咁
你班淆底左膠咪掉頭囉
必睇
同埋logan paul低質關pewds咩事?pewds曾經低質過唔代表可以合理化logal paul依家嘅行為
唔經大腦諗同講的人 就會好似你同logan paul
就係多得佢地,如果唔係呢啲毒瘤邊到搵到食

你老母就一秒
ZOOM到勁埋
仲要影埋個樣
佢地用黎剪嘅raw video係真接見到個樣
咁樣都冇問題
lmao
咪po圖

講真 好唔好睇好主觀
我覺得pewd好睇嘅
你覺得唔好睇無問題
但係而家Logan同Jake係向佢嘅觀眾係咁宣揚不良意識
我覺得佢地啲片9下9下無營養無心思係無問題嘅
但pewd起碼有嘗試用自己嘅影響力比啲正面意識比觀眾
相反Jake同Logan就又放火又bully又串咀又講大話
而佢地嘅觀眾全部都係思考未成熟嘅小朋友
佢地越做啲無禮貌無respect人嘅野就越多人睇
同時負面影響緊啲小朋友
呢個先係最大問題
樓上做乜鳩
樓上
如果班左膠+WSJ+youtube 見到咁大單野都冇反應,
Pews應該會日日開火借刀屌鳩班左膠

之前圍攻得咁爽啊啦
依家有條傻鳩仲過火過自己,仲唔快d做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞