Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
如果唔撐佢就可以中文好我願意呀
誇張到好似死過番生咁,做演員啱哂佢
真心想問吓你 佢有咩嘢令到你中意佢中意到要用佢嚟做名 no offence
純粹想了解吓依家啲年青人諗咩欣賞啲咩
唔係下下搶住做眾人皆醉我獨醒就顯得你特別清高脫俗與別不同架死噴精
我男朋友有色弱 其實對日常生活影響唔係好大
同colourblindness 完全冇得比
啲片全部unavailable 仲有冇backup
條片樓下既comment 大部分都係英文都串唔好既外國小學雞
好難想像一個成年人能夠享受觀賞呢位YouTuber
笑撚死 咁都有人護航
但自己條底線愈俾人屌 就拉得愈後
綜合返 你仲係fans黎既
踩撚到佢變屎餅 都要榨d汁出黎反駁人
你個腦真係裝屎

如果唔係狂踩pewdiepie
都睇唔到你立場係邊
attention seeker
佢啲戇鳩冇middle ground 一係就要好似條外國mk仔咁咁唔尊重人 一係就係偽善大愛左膠 佢都幾撚可悲下
唔明條戇鳩仔影屍關pdp咩事 護航嗰條友轉移視線差到我以為佢曲線咁濟
一開始係想follow vlog channel嚟日日聽 練英文,有睇開幾個,但佢真係算最好睇嗰個,唔係好有營養,但勝在易入口唔會悶
加上由佢40幾萬一直追到今時今日1500萬,有感情掛 同埋佢d muscle真心正
同埋好想講
佢地2兄弟啲動作表情語氣極浮誇
好似長期興奮狀態咁
人地揀留言嚟覆㗎,邊個留言有位入先講嘢屌人,搵唔到就匿咗喺床度打住飛機等
Logan Paul 個style 你都頂得順
我又接受到喎 條友長期好似隊咗野咁hyper,睇完個人都有energy啲 不過近幾日嘅日本vlog就睇到有啲燥
練英文點解唔睇英國YouTuber
Casper Lee Marcus Butler zoella個細路都有玩prank依啲
同埋Logan Paul 個樣真係好恐怖 面長鼻長 JP個樣好佢好多
講拍高質vine 成日同Amanda Cerny拍片嗰個instagram model又靚仔又大隻
有咁多選擇走去睇個mk仔
下 但其實youtube好多自殺森林d片

你係咪講佢?!超正呀真係
我會留意吓嗰堆英國utuber㗎喇,thx!!
2兄弟都係垃撚圾
佢啲fans都係
呢啲垃圾幾時死?
YOUTUBE都幾多依類垃圾YOUTUBER比人感覺好假但係又勁多SUBSCRIBE
我自己睇開COOKING CHANNEL,個堆人感覺正氣/真好多
唔撚係掛
都係睇pewdiepie最穩陣
最鍾意就係佢
講真英國youtubers早幾年睇左段時間就無睇
zoella個細佬joe sugg以前追開係好睇,不過覺得以家回左塘就無再睇
但千奇唔好睇佢條仔pointlessblog,內容好垃圾

不過睇vloger都唔係幾健康,日日睇佢地無所事事將自己生活擺上網
抱怨埋一堆雞毛蒜皮,微不足道既野

如果練英文不如煲多d劇同戲,上youtube睇下人reviews好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞