Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
唔係咩大聖人嘅,
但起碼pews係有分寸,唔會太做過火嘅野....
佢之前都受過教訓啦,雖然對比起依單,左膠反應唔太大,因為燒唔中佢地關心開嘅種族/nazi/etc,我係pews都覺得唔服啦

「點解我一時講錯野就俾你地班左膠屌?佢就冇事?」俾我係佢都會咁諗,更何況依家個傻鳩係自己唔多鍾意嘅人?

當然做得第一,你做錯野一定受最多群眾攻擊
屌paul 果班咪又係為左錢先拍影片屌人
放乜撚嘢大呀,事實喺佢發現有屍睇,要錄片賺views
就喺咁簡單,知道今次條片有好多views㗎啦,所以笑

用吓邏輯思考啦柒頭,驚仲會衝咁埋去影?博乜撚嘢呀
話我知你有咩驚你仲會行近去,屌人影屍都叫大愛真喺得啖笑,你去殮房會唔會拖條屍出嚟影相呀戇尻仔
Aaron Paul 好撚激動
最好笑係當正自己真係乜撚野大愛左膠皇帝

現實中聽朝又返工比老闆當狗咁撚都唔敢出聲
條傻閪話自殺狗唔尊重生命畀人影都喺抵㗎,呢條戇尻仔都無撚得救
佢收左皮又少隻香爐少隻鬼搵錢
個個都好勤力出post 出片屌死佢地兩個😂😂😂
pews 一開始上位就係因為無分寸
真係on9當有型最佳示範
Bitch
重點係?
你知唔知Aaron paul邊個?
之前睇過單新聞係啲鄰居想告Jake Paul
因為佢間屋成閪日吵天巴閉
JP: "It's terrible, it's a bad situation, I feel bad for them. For sure. There's nothing we can do though, the Jake Paulers are the strongest army out there. Dab."

He then dabbed.

睇得出佢份人係真係仆街同好on9
http://mashable.com/2017/07/18/jake-paul-neighbors/#o5TcE_3U.PqH
直播就避唔到啫
但今次又唔係直播
咁敏感嘅題材就要諗下仲播唔播啦

醒少少啊,cut撚左自己笑果段都好啊
其實諗諗下都幾抵死
想問下左膠大佬
點解d 解牛解豬影片就無事
影條死屍就轟動youtube 界, 阿豬阿狗都黎拍片分紅?

講明先, 影死屍正仆街
條友拎cam行埋去影已經知目的啦下話
Aaron Paul都要同佢兩兄弟爭食?
上面講咁多都係廢話
成件事最錯就係唔應該影死人然後將段片擺上公眾俾人睇去賺views
點解屌鳩lp 就一定係支持pews
同笑c朗就一定係美斯fans有咩分別
Pews做過咩關我撚事咩 依家屌緊lp on9
佢自己本人都話做錯左係得你隻狗係到護主
Aaron Paul要屌LP上位 ?
笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞