Logan Paul 去日本自殺森林單野

619 回覆
20 Like 104 Dislike
有冇back up
美國都好多人唔鍾意佢地
同埋鍾意既9成都係細蚊仔
Pew 係 Jewish 個單嘢搞到
美國笑波子
外國不嬲仲多垃圾
原來西班牙對twins走左
之前仲成日同jp攬頭攬頸以為好fd
點知
吓原來扮色盲
大j個friend
圍住個森林插滿告示牌叫人珍惜生命
密到兩步一塊牌果隻 都真係幾creepy
同埋有人問
點解條片違反晒所以YouTube guideline
都無被YouTube 下架
係隔左好耐
比人嘈
Logan自己先delete 條片
好似無審查制度咁
有邊個Youtubers係正常人丫
以前都有個叫Sam Pepper被人告sexually harassment
Pew而家根本唔洗靠youtube 佢就算退出或者比人逼走 佢本身種魅力依然喺道
最慘係呢班Youtuber輕輕鬆鬆就一大堆FANS
年收幾百萬
我當時無睇第二段 以下呢個都笑得好應
https://youtu.be/TuIcBPm90aM
Disney 都炒左jake paul啦
追撃到佢癲,出幾段片追住佢黎話佢係bully
你可以搵下對孖仔channel睇
話咩唔俾房佢地瞓,其中一個受左傷個時jp只係諗用咩標題去clickbait咁等等
細路大把時間上YouTube 又識用social media 搞到班垃圾長期都噤多view
JP條on9又成日整埋d難聽到仆街既歌
真係唔明點解仲會咁多fans
班小朋友真係冇腦
反而覺得佢上年好睇咗
學pew話齋
呢條友真係extremely cancerous
YouTube審查係麻撚煩
但都係因為班左膠搞事先
WSJ
Pew 係 Jewish 個單嘢搞到
Pew而家根本唔洗靠youtube 佢就算退出或者比人逼走 佢本身種魅力依然喺道
反而覺得佢上年好睇咗

Pewdiepie 17年真係高質咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞