[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Tiny metal其他區出左未

好似無人討論

好似無人討論

墨西哥唔見有
任天堂(香港)有限公司 活動

精選專輯「Super Mario Odyssey Sound Selection」收錄了12首樂曲,當中包括日語版「Jump up,Super Star!」,將會於2017年12月22日在iTunes Store正式上架!
Reminder - 一直是一個人無聊人生無意義唔駛返工返學得閒廿四小時mon post 好似係

仲小氣過我

Reminder - 一直是一個人無聊人生無意義唔駛返工返學得閒廿四小時mon post 好似係

仲小氣過我

佢第一日識哈哈?

仲小氣過我

佢第一日識哈哈?

其實係同一個人
任天堂(香港)有限公司 活動

精選專輯「Super Mario Odyssey Sound Selection」收錄了12首樂曲,當中包括日語版「Jump up,Super Star!」,將會於2017年12月22日在iTunes Store正式上架!

想買實體

好似無人討論

墨西哥唔見有

日本有 但好似未有online打

仲小氣過我

佢第一日識哈哈?

其實係同一個人

一直是哈力馬龍

好似無人討論

墨西哥唔見有

無記錯佢之前應該係kickstarter集資失敗

仲小氣過我

佢第一日識哈哈?

其實係同一個人

其實成個post都係芒亨巴打既分身
『薩爾達傳說 曠野之息』裡會動的貼紙登場
以林克、薩爾達公主開始故事的海拉魯的角色們,和場景及角色共同甦醒

香港連結:
https://itunes.apple.com/hk/app/id1321192590

台灣連結:
https://itunes.apple.com/tw/app/id1321192590

港任逼害LINE
Q: 左Joy-Con出事?
A: Joy-Con連接/同步問題解決方法:
更新Switch系統後插左右Joy-Cons落Switch本體再重開機或可解決Joy-Con連接/同步問題
亦可嘗試入手掣setting disconnect joycon 再重新開機
都係唔得嘅可以致電香港任天堂安排測試&更換
http://www.nintendo.com.hk/switch/repair.html

我成日都左joy con滿電,右joy con 冇哂電,關唔關呢個事?

好似無人討論

墨西哥唔見有

無記錯佢之前應該係kickstarter集資失敗

墨西哥出左
Q: 左Joy-Con出事?
A: Joy-Con連接/同步問題解決方法:
更新Switch系統後插左右Joy-Cons落Switch本體再重開機或可解決Joy-Con連接/同步問題
亦可嘗試入手掣setting disconnect joycon 再重新開機
都係唔得嘅可以致電香港任天堂安排測試&更換
http://www.nintendo.com.hk/switch/repair.html

我成日都左joy con滿電,右joy con 冇哂電,關唔關呢個事?

唔關
Reminder: 禮拜六 9點 - 5點 免費唱K

係咪一定要有MIC 先可以開到個GAME。之前試過開,佢要CHECK有冇MIC。
是日任臀紅人無偉論發表
platinum train要連server?
platinum train要連server?

del左
有無人知6264yen 個4隻日文公仔
日文點打
有無英文版同實體 我搵唔到佢個名上網查
有無人知6264yen 個4隻日文公仔
日文點打
有無英文版同實體 我搵唔到佢個名上網查

Nintendo Switch

すみっコぐらし すみっコパークへようこそ 呢隻
其實聖誕會唔會eshop有D買GAME優惠
想買多Dparty看門口
其實聖誕會唔會eshop有D買GAME優惠
想買多Dparty看門口

https://lihkg.com/thread/502623/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞