[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
其實打機最好都係同男玩,如果屋企打機係兄弟就好,同女人真係唔敢出盡全力,對方輸多兩三舖就會..

冇人叫你一定要同女女玩對打既game

點知條女原來隱世高手仲勁過你

打機輸比條女真係人生污點
不過做男人有時一定要輸
有冇咩party game推介?
已有1-2 switch, 炸彈人, overcook, 孖車

巴打炸彈人好冇玩?
已有1-2 switch, 炸彈人, overcook, 孖車

個人覺得arms 你剪我剪 幾好

巴打炸彈人好冇玩?

個joy con connection差,坐遠少少一lag好易自殺
我好渣單機玩打唔死大佬,之後好少玩

個人覺得arms 你剪我剪 幾好

都有玩,不過班fd麻麻地你剪我剪
地底又好快死,成日要一個救全家
希望逆轉裁判會有中文
Unreal4 pokemon

?????

《精靈寶可夢》新作會使用虛幻4引擎開發?近日有外國玩家發現了一條Creatures公司的招聘信息,其中關於虛幻4引擎的部分非常引人注意。

身為“寶可夢”系列原作三社之一的Creatures公司,其主要負責的就是《精靈寶可夢》遊戲的製作,最近的作品是《名偵探皮卡丘~新搭檔誕生~》,此次的招聘對象為3DCG設計師,在招聘頁面還配上了皮卡丘製作中的照片,看起來很像是虛幻4引擎的界面。

在崗位要求中,提到了這個職位必須會Unity或者虛幻4引擎來開發遊戲,年薪在400~600萬日元之間。

玩家推測這個招聘可能是在為虛幻4打造的Switch《精靈寶可夢》新作招兵買馬,不過官方暫時還沒有任何回應。

?????

《精靈寶可夢》新作會使用虛幻4引擎開發?近日有外國玩家發現了一條Creatures公司的招聘信息,其中關於虛幻4引擎的部分非常引人注意。

身為“寶可夢”系列原作三社之一的Creatures公司,其主要負責的就是《精靈寶可夢》遊戲的製作,最近的作品是《名偵探皮卡丘~新搭檔誕生~》,此次的招聘對象為3DCG設計師,在招聘頁面還配上了皮卡丘製作中的照片,看起來很像是虛幻4引擎的界面。

在崗位要求中,提到了這個職位必須會Unity或者虛幻4引擎來開發遊戲,年薪在400~600萬日元之間。

玩家推測這個招聘可能是在為虛幻4打造的Switch《精靈寶可夢》新作招兵買馬,不過官方暫時還沒有任何回應。

興奮又害怕
建模好又點
咪一樣會LAG
何必比個坑自己踏,
千奇唔好同女女打機呀, 認真又死, 唔認真又死

讓佢話你唔尊重佢, 唔讓佢輸一定黑面話你咁認真做咩

合作GAME仲死, 係咁控制你, 話你呢樣唔掂果樣唔得...最衰都係你...

睇佢玩, 佢玩唔掂有時幫下手型下咪算
唔係好似一兩個禮拜前已經有人提過咩
何必比個坑自己踏,

合作GAME仲死, 係咁控制你, 話你呢樣唔掂果樣唔得...最衰都係你...

已經諗唔到送咩﹐佢咩都有
之前一齊玩過little big plant合作都無事﹐一玩CR 對打就嬲左我
何必比個坑自己踏,

由你把口講真係特別有說服力
聖誕想送switch比條女
想問下有無人咩雙人game岩女仔?
Overcook會買,但跟機要買一隻碟(好似)
Mario kart/ odyssey/ rabbids 邊隻會岩情侶多d?

overcook要eshop買喎
一句講曬
角落生物同條女玩抵唔抵屌
Mario kart/ odyssey/ rabbids 邊隻會岩情侶多d?

overcook要eshop買喎

Bio:RE2
一句講曬

如果條女鍾意得意野會幾受落
已買mario odyssey +主機果個套裝
本身ps4等緊mhw
放工同佢有d世藝做下
一句講曬

如果條女鍾意得意野會幾受落

Dee哥今舖真心定假膠?

都成400,唔想曬錢
iOS/Android『ファンタジーライフ オンライン』2018年春へ配信延期

L5
iOS/Android『ファンタジーライフ オンライン』2018年春へ配信延期

L5

L5 點解仲咪摺

車/Odyssey

諗緊呢兩隻
車驚好快悶﹐odyssey 2p好似一個要扮頂帽

做頂帽都好玩
可以伏隊友
有機玩到分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞