[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
仲有switch粒gpu=差唔多s8既級數
未計s8 cpu勁過switch
擺得落switch既game同時擺得落手機

好似仲有game係手機個邊port過黎switch添

依句証明左你係on9[img]assets/faces/xm/angel.gif[/img]

s8玩ns啲game唔著火爆炸都偷笑
唔講機價
手機市場都已經講緊幾億
同得一千萬部既switch你估人地點簡?
仲未計就咁一部s8個銷量已經過switch
最尾未得返老任同堆日廠撐場
但日廠仲有ps4做競爭

手機系統相容性高 同埋佢個市場幾年?
ns9個月一千萬都弱既話全部主機一早死哂啦
呢個真
我係驚廠就真係唔會太考慮將啲ps4有嘅驚port過嚟,
始終真係under power但唔代表唔會寫新驚,
仲有PS3/360年代啲model可以用返落嚟ns
機能唔夠好係事實,但同時開發成本低咗,
廠方可以將資源擺係其他地方。
例如遊戲系統/故事。
但一切都要睇埋18年啲direct有乜嘢交到出嚟。
再係得冷飯就死得
手機驚同手提遊戲兩回事嚟,
你睇手機驚隻Gundam vs同vita嗰隻比,
車尾燈都見唔到呀,
仲未計vita嗰隻已經夠晒垃圾。

依句証明左你係on9[img]assets/faces/xm/angel.gif[/img]

唔講機價
手機市場都已經講緊幾億
同得一千萬部既switch你估人地點簡?
仲未計就咁一部s8個銷量已經過switch
最尾未得返老任同堆日廠撐場
但日廠仲有ps4做競爭

咁點解依個幾億既市場都仲係得垃圾手機驚
所以咪話switch個優勢得返joy con
仲有出到電視
因為d三廠出垃圾game都夠賺

一個鐘無50%電啦
Switch d電都唔係幾好炸
仲要差勁耐

用原廠好快差滿喎
例如遊戲系統/故事。
再係得冷飯就死得

將來啲二線既game相信大部份都會ps4 ns架啦
戰場女武神4 洛克人呢啲
高畫質既3A應該得部份會port
但呢啲空缺老任既game絕對可以頂上
講真ps4第一年陣容仲弱
你估整d三廠新game唔使時間咩
依加手機game衰係控制器問題
唔會有人攞個controller玩手機game
手機驚同手提遊戲兩回事嚟,
你睇手機驚隻Gundam vs同vita嗰隻比,
車尾燈都見唔到呀,
仲未計vita嗰隻已經夠晒垃圾。
所以咪話switch個優勢得返joy con
仲有出到電視
依加手機game衰係控制器問題
唔會有人攞個controller玩手機game

睇下sony某部ps手機
講緊玩法喎Ching,
當然操控都會影響玩法,
當操控有問題時,機能幾勁都無用
你中文麻麻地?人地係話vita隻gundam都已經廢
但都好過手機隻game幾條街喎
睇埋今年啦
部機個價值都係在於佢d獨佔
冇controller控制差
跟住玩法差
所以手機game會衰過psv,有咩問題?
咪話switch得返個joy con有優勢囉
Btw,聖誕快樂
例如遊戲系統/故事。
再係得冷飯就死得

將來啲二線既game相信大部份都會ps4 ns架啦
戰場女武神4 洛克人呢啲
高畫質既3A應該得部份會port
但呢啲空缺老任既game絕對可以頂上
講真ps4第一年陣容仲弱
你估整d三廠新game唔使時間咩
睇埋今年啦
部機個價值都係在於佢d獨佔

如果冇獨佔任天堂就唔係任天堂
講真好多ps4有既冷飯我冇買但係ns買左
因為ns真係好方便 要返工時間唔多又要等ps4開機
又要固定係電視前面玩 又會嘈到屋企人
真係蚊都訓
同埋3廠獨佔點都有架啦
3ds果班撤退就會換成整ns既驚
真女神 八方旅人呢啲都會陸續出現
wiiu同3ds既戰線集合根本唔會輸得去邊
你呢個人...我,睇唔穿
啱啱買左沙漠老鼠仔game好得意
啱啱買左沙漠老鼠仔game好得意

Btw,聖誕快樂

反正個post又冇新野
吹下水咪幾好
Btw,聖誕快樂

反正個post又冇新野
吹下水咪幾好

冇新野呢個字眼好敏感,小心啲講👀
費事你比人串
我其實都幫緊你地推post嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞