[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
係咪今日出傳說??
兩萬係暗榮wor
上集閃之軌跡好似都有過十萬
個卡啦ok咩收費?多唔多歌

垃圾黎
無MV,陣係係度播game PV Mario Zelda果D PV
大部分歌無得開vocal
要用wiiu 專用mic
無免費唔洗玩

你有冇唱過日文k㗎⋯⋯
係咁㗎喎
因為版權問題複雜 曲 詞 唱 mv係唔同野黎
伴唱睇返首歌有冇ガイドボーカル
唔想睇switch game畫面就點歌嗰陣揀返カラオケムービー或者視覺影像

收費逐次收 成班毒撚聚會一齊唱都不知幾過癮
居家旅行必備(係個mic柒d)
任天堂スイッチ、2千万台以上目標18年度販売で君島社長
Famitsu:

Nintendo Switch(303504台)

Newニンテンドー3DS(29800台)
ニンテンドー2DS(3428台)
Newニンテンドー2DS LL(56202台)

プレイステーション Vita(16155台)

Wii U(103台)

プレイステーション4(56149台)
プレイステーション4 Pro(14432台)

Xbox One S(508台)
Xbox One X(61台)

プレイステーション3(19台)
終於有隻值得期待既驚,感恩
25 FIFA 18 Switch 1万1263本 累計:4万9913本
1-2減完都260

咩驚啊?
食鬼
巴打們 請問宜家係咪所有有中文嘅game都只限日版 美版game係唔會有?
唔係

咩驚啊?
食鬼
唔洗理㭍dee呢個釣魚廚啦

講緊四方果呀
25 FIFA 18 Switch 1万1263本 累計:4万9913本

EA苦盡甘來,唔好再嬲老任啦好無
請問邊隻美版有中文?
其實應該掉返轉,有邊幾隻唔係全語言版
唔通係我一直都on9咗
啫係fire emblem mario xenoblade2 嗰啲嘅美版都一樣有中文?
Xenoblade 2 美版無中文
待機時間都計GAME TIME 咁有趣
老任做數最叻
督數平台
Level5社長話下年會主要係switch平台發力
即係會port 二之國 1
今朝望下錬金個SAVE想睇玩左幾耐,
見到有百幾個鐘, 明明我玩左應該十個鐘都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞