[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
唔該淡友一月之後先好唱淡
除左巨人
大部分動漫遊戲都係上PSV都唔上Switch啊
過左一月咪又係無
Open world海賊王,魔禁,銀魂,七大罪 Switch全部無

勁過掌機遠低過家機,你喺三廠會點揀
人地係PS4+PSV
係無Switch

因為佢喺兩個平台中間嘛,如果拎個psv製品port去唔係唔得,但係無咁好,port ps4版又貴啲,仲要唔知賣得好唔好,三廠唔敢搏可以理解
自己追返上個post 當傾完啦好嗎
個人認為任方應該比多少少補助三廠鼓開發
鼓勵
其實就算有direct都係衰,D發售期幾個月先爆一次,隔兩個星期就出個D都唔可臨時拎筆錢比黎買,好無計劃性 你話發售前兩個月direct就差唔多
你可以理解嘅後果就係Switch無game玩
除左巨人
大部分動漫遊戲都係上PSV都唔上Switch啊
過左一月咪又係無
Open world海賊王,魔禁,銀魂,七大罪 Switch全部無

勁過掌機遠低過家機,你喺三廠會點揀
人地係PS4+PSV
係無Switch

因為佢喺兩個平台中間嘛,如果拎個psv製品port去唔係唔得,但係無咁好,port ps4版又貴啲,仲要唔知賣得好唔好,三廠唔敢搏可以理解
你可以理解嘅後果就係Switch無game玩

係因為ps4 port過去psv有哂工具好撚易
Dee哥你變左
下年就係日本最賣得主機,你係三廠會點簡
Dee哥你變左

一月原來有銀魂
Switch終於都有隻game玩啦,係一月
ブレイブリーセカンド‏
\ハッピーメリークリスマス!/
係咪有暗示

bravely third on switch
ブレイブリーセカンド‏
係咪有暗示

人地正統續作喺手機版呀,少啲FF啦
ブレイブリーセカンド‏
係咪有暗示

人地正統續作喺手機版呀,少啲FF啦

不過第二集其實差左
做到咁明,仲明顯過光頭隻bayonetta,好荃唔係架wor
快D出third
不過八方旅者好似都係呢team人做?
咁既話可能只係1+2 collection,
或者八方旅者完左先動手
1+2都殺呀
對我黎講3DS最好玩既RPG就係呢2隻
原來rocket league Handheld mode起撚晒格
原來rocket league Handheld mode起撚晒格

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞