覺唔覺香港任天堂唔搞聖誕福袋或者活動係因為佢地marking廢

15 回覆
11 Like 5 Dislike
咁又係 部驚都唔夠game搞伏袋
NS搞福袋先正,抽黎抽去都係個幾隻,可能買3個已經有曬全部game
NS搞福袋先正,抽黎抽去都係個幾隻,可能買3個已經有曬全部game

伏袋
法唔法國pc game 唔攪福袋係因為pc game 無滯銷
送zelda 、mario od 同 mario kart 😍😍

你就想
MO做膽限量2000個伏袋,得五十個會撈zelda mk8d xb2
其他全部1.2.switch,炸彈人,街霸,聖劍collection嗰啲
個福袋活動係咪得香港先有?
福袋伏袋福袋伏袋福袋伏袋

已中全民閃亂wipe out
送zelda 、mario od 同 mario kart 😍😍

你就想
MO做膽限量2000個伏袋,得五十個會撈zelda mk8d xb2
其他全部1.2.switch,炸彈人,街霸,聖劍collection嗰啲

嘩屌 罪大起碼有人龍6啦

你就想

似啦似啦
街霸應該個個袋都有添
marking

你就想

似啦似啦
街霸應該個個袋都有添

街舖食佐咁多垃圾game
會唔會自己出福袋清貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞