[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
屌中伏
暴風雨
駁唔到

任豚

Atlus 啲game唔會跨平台即係如果出ps4就唔會有機會上Switch

機率黎講
PS4 > PSV > 手機 >switch

你漏左3ds
PS4 > PSV > 手機 > 3ds > switch
https://www.youtube.com/watch?v=OejarinH0xo

開估~ PS4 + PSV

老任真係有排受
依家已經唔係開發需時,係人地可以出落你度都費撚事,唔好撚呃自己啦任豚
好似上面呢隻驚咁要預你,兩星期至一個月時間已經可以port到啦,又唔係3A大作

上面隻remaster 都要2018冬先出到ps4+Vita
世界樹同persona Q 仲係2018 3DS game
Atlus 開發能力去到邊自己諗
屈dee屌老任

Ff少陣啦任豚
重製比psv都唔比你啦
駁唔到

任豚

Atlus 啲game唔會跨平台即係如果出ps4就唔會有機會上Switch

機率黎講
PS4 > PSV > 手機 >switch

你漏左3ds
PS4 > PSV > 手機 > 3ds > switch
https://www.youtube.com/watch?v=OejarinH0xo

開估~ PS4 + PSV

老任真係有排受
依家已經唔係開發需時,係人地可以出落你度都費撚事,唔好撚呃自己啦任豚
好似上面呢隻驚咁要預你,兩星期至一個月時間已經可以port到啦,又唔係3A大作

轉埋個platform 就人地出game,人地都係唔彩你,真係仆街黎
笑到仆街Joysound唱千本櫻 條片係播Arms

恋 就播Mario

可以setting改
好似都係得d柒MV
Switch去左邊又話好多GAME既
得隻Pixels game
入隻銀魂玩下算
銀魂 MHW 跟住龍珠
真係笑唔出
買部switch翻黎玩完幾隻撐場大作就得個托字
唔該淡友一月之後先好唱淡
要等埋direct先
除左巨人
大部分動漫遊戲都係上PSV都唔上Switch啊
過左一月咪又係無
Open world海賊王,魔禁,銀魂,七大罪 Switch全部無
唔該淡友一月之後先好唱淡
除左巨人
大部分動漫遊戲都係上PSV都唔上Switch啊
過左一月咪又係無
Open world海賊王,魔禁,銀魂,七大罪 Switch全部無

勁過掌機遠低過家機,你喺三廠會點揀
人地係PS4+PSV
係無Switch
其實係咪真係以為d game既企劃都只係幾個月貨仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞