[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
黎,除褲啦along bbg
Yoshiaki Koizumi 小泉歓晃
Happy Holidays!
乜果隻惡魔城精神作會出實體,有舖頭開左訂
乜果隻惡魔城精神作會出實體,有舖頭開左訂

講咗幾時出啦咩
任臀紅人今晚節日加料大發功
Switch比盡都係得0.278部ps4
除左老任game之外仲會有幾多三廠game大家知啦
利申3770k加1080ti
諗諗下都係唔撚走
做下無賴撚下你班任狗最好
有咩私怨出去嘈啦
仲有switch粒gpu=差唔多s8既級數
未計s8 cpu勁過switch
擺得落switch既game同時擺得落手機
好似仲有game係手機個邊port過黎switch添
花生
邊撚到隔離
Pc ps4定xbox?
Switch未來優勢得返個兩支joy con
睬你都多餘
s8幾錢 ns幾錢
s8有冇得玩doom 上古5 呢次過氣3A 同任天堂獨佔?

依句証明左你係on9

依句証明左你係on9[img]assets/faces/xm/angel.gif[/img]

s8玩ns啲game唔著火爆炸都偷笑
你岩
所以部機咪最終只係專玩老任d game
但有幾多三廠肯擺資源落switch就真心唔知
有都只係有doom,skyrim堆舊game比三廠炒冷飯
同堆日系game

依句証明左你係on9[img]assets/faces/xm/angel.gif[/img]

s8玩ns啲game唔著火爆炸都偷笑

一個鐘無50%電啦
隱藏 quote 功能唔適用於改咗 quote 嘅回覆
唔講機價
手機市場都已經講緊幾億
同得一千萬部既switch你估人地點簡?
仲未計就咁一部s8個銷量已經過switch
最尾未得返老任同堆日廠撐場
但日廠仲有ps4做競爭
玩Overcooked
Switch d電都唔係幾好炸
仲要差勁耐
好撚慘,聖誕都無女要上連登論戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞