[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
WiiU 3.3m
18年前應該過到

睇post呢個星期keep住每日都返貨,比上week多好照咁睇下年後半段應該追上ps4
(應該做到有現貨唔洗再排隊抽籤)
到時日廠再唔出ns版就真係只可以解釋做老任殺左佢地老母
WiiU 3.3m
18年前應該過到

睇post呢個星期keep住每日都返貨,比上week多好照咁睇下年後半段應該追上ps4
(應該做到有現貨唔洗再排隊抽籤)
到時日廠再唔出ns版就真係只可以解釋做老任殺左佢地老母

switch仲要特登轉埋個核心去就你班game廠
次次都唔包switch真係仆街黎
『スーパーマリオ オデッセイ』国内累計販売本数100万本を突破、Nintendo Switch本体は累計300万台到達目前
https://s.famitsu.com/news/201712/20148563.html

居然真係17年內三百萬

但係日本仲系要抽選先買到

鬼咩,死都唔調返啲歐洲貨返日本,日本都唔夠貨

某啲打手話任地獄會死真係笑死人

任地獄由聽日開始一部機一隻game都唔賣都應該頂到幾年先破產

就係唔會死
佢宜家心態直頭係hea鳩你班任豚
反正你地都係仆街仆到黎買機咖啦

咁我又唔覺佢hea緊
佢依幾年先開始玩高清,係要啲時間整,而且起碼有metroid同bayo新作整緊
『スーパーマリオ オデッセイ』国内累計販売本数100万本を突破、Nintendo Switch本体は累計300万台到達目前
https://s.famitsu.com/news/201712/20148563.html

居然真係17年內三百萬

好慘,擺明就係見你國內需求大,見班人抽選排幾千人都肯,姐係可以食住你地
咁就將歐美擺係first priority,搞到歐美就間間都大把現貨
但本土就成日都無貨

其實香港宜家Game鋪都大把現貨啦,都係多幾十蚊
日本反而無機真係好反智

咁你咁講又唔岩
因為你個前提係加幾十蚊,但加錢買日本都可以隨時有,宜家講緊既係正價買
無留意香港行情,宜家黃金188仲洗唔洗高過正價

居然真係17年內三百萬

某啲打手話任地獄會死真係笑死人

任地獄由聽日開始一部機一隻game都唔賣都應該頂到幾年先破產

就係唔會死
佢宜家心態直頭係hea鳩你班任豚
反正你地都係仆街仆到黎買機咖啦

咁我又唔覺佢hea緊
佢依幾年先開始玩高清,係要啲時間整,而且起碼有metroid同bayo新作整緊

佢又唔係hea既,當初話秋季有大貨兌現左(歐美)
佢亦都講過唔會好似wiiu咁一開頭就狂出哂佢d ip,會慢慢黎,咁姐係可以相信佢仲有大把貨在手,只係為左部機長遠發展先唔一下子狂出驚

居然真係17年內三百萬

好慘,擺明就係見你國內需求大,見班人抽選排幾千人都肯,姐係可以食住你地
咁就將歐美擺係first priority,搞到歐美就間間都大把現貨
但本土就成日都無貨

日本反而無機真係好反智

咁你咁講又唔岩
因為你個前提係加幾十蚊,但加錢買日本都可以隨時有,宜家講緊既係正價買

唸撚多左
日本加就唔係幾十蚊,係一兩萬羊咁加

居然真係17年內三百萬

但本土就成日都無貨

日本反而無機真係好反智

咁你咁講又唔岩

唸撚多左

6,7月最缺貨果排就係,你睇下amazon第3方賣家就知,呢兩個月係咁派貨,宜家3萬6,7,都係貴得果3,4000yen,都係差兩三百

居然真係17年內三百萬

但本土就成日都無貨

日本反而無機真係好反智

咁你咁講又唔岩

唸撚多左

6,7月最缺貨果排就係,你睇下amazon第3方賣家就知,呢兩個月係咁派貨,宜家3萬6,7,都係貴得果3,4000yen,都係差兩三百

香港賣2700果陣都屌哂鬼啦
上個禮拜睇過信和2399

利申:百老匯正價買
IGNJ 垃圾子供驚玩咗28個鐘已經掉咗

又迫害貧民

邊可能係9.5
個老土劇情我最多比5分你
Overall 7

邊可能係9.5
Overall 7

劇情連接到落1我覺得幾好

邊可能係9.5
Overall 7

就當鬼佬bad taste 唔計劇情
張圖自己list果幾個缺點全部都致命咖喎
點會陣係扣0.5分咁少
起碼每個扣1分啦

邊可能係9.5
Overall 7

就當鬼佬bad taste 唔計劇情
張圖自己list果幾個缺點全部都致命咖喎
點會陣係扣0.5分咁少
起碼每個扣1分啦

用扣分制的話可以0埋分佢

邊可能係9.5
Overall 7

你比7分就唔可以人地比9.5分
唔通我覺隻game正我比9分就問邊有可能得7分咁少咩
佢係有缺點,但我認為好minor,一個扣得0.2,咁唔得?
同一樣野每個人所重視程度都唔一樣
9.5又好似高左D
9.5又好似高左D

7~8差不多
XB2我會話佢係如果你有Switch而又係RPG迷既話必玩
但如果唔止Switch一個選擇又未必一定要玩佢
9.5又好似高左D

7~8差不多

8分,鐘意JPRG就自己加多1分
唔鐘意就減1分

邊可能係9.5
Overall 7

大前提係要玩個個知1劇情

不過overall我覺得xb2同xb1個關係都唔算好大
起碼xb2爆機都唔洗話一定要知xb1
我覺得個個反而係當比fans既彩蛋驚喜算

Rpg迷 X
Xeno廚 O

Rpg迷 X
Xeno廚 O

XBX 分數: 1 2 3 4

Rpg迷 X
Xeno廚 O

XBX 分數: 1 2 3 4

switch monopoly 好唔好玩?
switch monopoly 好唔好玩?

一舖玩好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞