[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
銀噴nerf咗好耐啦
果隻明顯係踢波GAME
PC有玩過
Gear Club買唔買得過
老豆想玩賽車

利申: 無ps4
玩iOS/Android好過啦
睇返之前啲1月直面會 全部都係1~6月既game咁濟 有啲仲要播完直面會就買得 使咩驚冇驚
Switch幾時先出動森
基本上唔係大作/無人講嘅game都買唔過
eshop好多手機game質素嘅game
或者將D四五年前甚至十幾年前嘅game
攞出黎賣原價7000羊/39.9usd
入sp2 坑 又幾好玩wo 衰鬼
閉關修練左一星期,終於諗到switch有樣野係比ps4優勝

你有閉過咩
就算打regular都唔覺銀噴多人用
陣係打ranking銀噴基本上無人用 (B+
想問下switch joysound有無得教伴唱㗎
3ds都好似有 但我依家得純音樂

大部分都無伴唱
好撚廢
就算伴唱都唔係原聲,係會有個唔知乜水唱
原來有人想知咁我就分享一下自己既小發現啦
雖然以下情況發生機率相當低,不過都可算係ns對比ps4碩果僅存既絕對優勢啦
大家都知道ps4係一部完全既家用機,需要插線接駁濕電先可以喺電視遊玩,而ns同樣可以喺電視機度玩,不過兩者原理係唔同既

等我舉個簡單例子,如果大家條電線唔係入牆而係拖地既,你地屋企有人或者小寵物一個唔小心跣一跣,整甩左條電線
而專心打機都無乜點save game既你
望住黑晒既電視畫面
如果你係ps4玩家,只會喊得一句句
如果你係ns玩家,就會笑到最後
就好似衝鋒21入面瀨那同陸仔鬥到第一百次,瀨那先贏過一次
不過贏就係贏,ns就算一萬次輸9999次比ps4,佢都係贏
唯一好處係翻大陸出job可以帶埋上去玩
不過switch 連唔到大陸酒店果D網頁登入Wifi 真係on99

反正係香港都唔會帶出街玩,基本上係香港就唔會離開個dock
腐皮係我請屈dee既聖誕禮物,請好好品嚐
邊撚個仆街叫佢講架
係佢眼花有幻覺以為有人叫佢講
Online就不了
阿dee你份稿係咪打左好耐都見無人想知
就開個分身上黎話想知
我諗遲d既第三方應該會多好多出埋中文
呢隻係純port先懶得加中文
Xenoblade2淨係淘寶銷量都屌打西班牙,仲要未計台灣香港本身
Mario又係有傳淘寶首周都過十萬,比英國仲多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞