[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
一早買左 之前都係eshop特價買
[認真文]任天堂再唔改下個推廣方法(PR),遲早都係執笠
https://lihkg.com/thread/506924/page/1?ref=web
又有隻索狗發癲屌任天堂

給我傳送門
[認真文]任天堂再唔改下個推廣方法(PR),遲早都係執笠
https://lihkg.com/thread/506924/page/1?ref=web

搵返支魚杆先
屌你
可能無game先咁得閒鬧個自己唔玩嘅平台

公道講,如果係無缺點既邊有位屌
好似索記咁
連啱啱出果隻鍊金都有少少折
深之都有間賣$235
咁正

公道講,如果係無缺點既邊有位屌
好似索記咁

長假期前
呢啲通常都係指定動作
老任嘅襯家不嬲都好肯落本喺呢啲地方
只係做得低莊同低手啲
個風扇係handheld mode係咪唔會轉?
仲有Sleep mode慳唔慳電?
已經當左部switch係手提機
差電都唔會放入個座
買左主機 等緊fd放mhxx 買套買同買殼你地買邊隻 淘寶?
頂!! 右手隻JOYCON 插落機身冇反應
即係兩隻插哂係部機 禁左手會SHOW係手提MODE
禁右手會SHOW JOYCON MODE

仲有今朝100%出門口 放工打開得10%...
應該係隻右手JOYCON累事 有冇巴打有咁既情況?

拎去買個度換啦上黎求救
一係去老任度維修
玩左幾個月啦 係突然間變成咁

諗住睇下有冇巴打遇過呢個情況 睇下有咩方法解決

呢度唔比求救,之前我個灰右jc突然只能直握不能橫握問左兩次定三次,第三次比人屌左
有問題都唔講得咁惡?

最後咪又係拎去換/整
一下講左解決方法俾你聽 換/整
就話唔俾問
你又唔係工程師IT 狗 叫你拆開個joycon 焊返實邊條wire 咩
唔係掛 用殻
呢個價又玩得過
會;慳
敗左隻tiny metal
"As a major update, this one [the just released v.5 update] will be the last update. Of course, we will continue to adjust the game's balance in the future, so I hope you will continue to enjoy ARMS."

良心game終於update哂
出大陸job諗住帶switch同個座駁酒店電視玩
原來舊黑盒都幾大舊
2019年出ARMS 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞