[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
呢隻有咩好玩
splatoon 2幾時至可以有中文次次睇唔明都要走去Google
btw eshop想買驚 睇到有巴打話唔好買7仔啲點數 可唔可以講解下
splatoon中文化都係出mk字
快D出third
不過八方旅者好似都係呢team人做?
咁既話可能只係1+2 collection,
或者八方旅者完左先動手
1+2都殺呀
對我黎講3DS最好玩既RPG就係呢2隻
呢隻有咩好玩

有返少少昔日R saga既水準既SE JRPG, 係SE近年既RPG 佳作。
Cpu都算
原來gpu效能黎講switch同部s8差唔多
真心開始諗住玩完老任個幾隻game就放返部機出去
💀, ok you do you
Cpu都算

手機不嬲性能過剩
再者,要比較係咪應該搵返遊戲機做比較
性能黎講我記得都有PS4 7成
splatoon 2幾時至可以有中文次次睇唔明都要走去Google
btw eshop想買驚 睇到有巴打話唔好買7仔啲點數 可唔可以講解下
splatoon中文化都係出mk字

出5p字

因為7仔啲點數用唔到囉,有咩好講解
希望 switch 機能仲有發揮空間
之前 zelad tv mode 就過熱,依家 xenoblade 2 handheld mode 畫質差,真係令人擔心
Cpu都算

手機不嬲性能過剩
之前 zelad tv mode 就過熱,依家 xenoblade 2 handheld mode 畫質差,真係令人擔心

到依家都仲有人講過熱係問題
Ps4 7成係xbox one
Switch畫質應該冇Xbox one水平啦
Switch都係預玩返老任game多
熱到部機會彎都唔算問題咩 我自己就會有啲驚啦 利申無意挑機
睇wiki:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tegra
Tegra x1粒gpu
Switch docked係大約786 gflops
而Ps4係1.84tflops
1tflops=1000 gflops
786/1840=大約0.427
所以Switch既圖形效能大約係0.427部普通ps4
不過0.42部ps4都夠老任整佢d game就係
平安夜快樂
快D出third
不過八方旅者好似都係呢team人做?
咁既話可能只係1+2 collection,
或者八方旅者完左先動手
1+2都殺呀
對我黎講3DS最好玩既RPG就係呢2隻
呢隻有咩好玩

有返少少昔日R saga既水準既SE JRPG, 係SE近年既RPG 佳作。

睇Reddit話八方旅人有機會就係BD第三集
一陣開黎玩
Cpu都算

手機不嬲性能過剩

one係PS4 9成吧
Cpu都算

手機不嬲性能過剩
睇wiki:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tegra
Tegra x1粒gpu
Switch docked係大約786 gflops
而Ps4係1.84tflops
1tflops=1000 gflops
786/1840=大約0.427
所以Switch既圖形效能大約係0.427部普通ps4
不過0.42部ps4都夠老任整佢d game就係

仲有一樣野,switch可以行FP16,所以gflops理論上可以乘大一倍
Cpu都算

手機不嬲性能過剩

到依家都仲有人講過熱係問題
熱到部機會彎都唔算問題咩 我自己就會有啲驚啦 利申無意挑機

佢彎唔係因為熱,係因為個膠殼急於起貨無做好冷卻成型既步驟

已經係用FP16計
我真係開始懷疑你係假膠幫老任spin
Btw,Xbox one真係ps4 7成呀
唔想再講落去了
似乎搵到接班人
洗唔洗再講埋wiki佢有埋switch docked個spec
所以我唔用1024計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞