[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
aling bb又去左食女唔上水
請問pro controller可唔可以玩體感
Yes, 但有啲game要求用joy-con, eg:1-2 Switch
一隻隻GAME~~好似Zelda 呢d 你可以用個pro con 黎玩佢d 體感 (我係反轉個pro con 黎過彈珠果關 )

但如果好似swith 1-2 果類體感遊戲,pro con 就玩唔到了
想問下switch tv docking有無邊款推薦?
細細地一個adapter就可以
原廠果舊太大
arms對打的話可否一個用joy con, 一個用pro con
請問pro controller可唔可以玩體感
Yes, 但有啲game要求用joy-con, eg:1-2 Switch
arms對打的話可否一個用joy con, 一個用pro con

Arms直情可以唔玩體感

而且仲勁
為左zelda,pro con有必要入手了
原廠果舊太大

你唔驚燒先好諗
爆過幾單用非原廠docking 燒壞個usb c port
不過宜家有過save 功能可以即刻買過部過
s
s
屌我搵唔到支咪無得joysound ar
原廠果舊太大

你唔驚燒先好諗
爆過幾單用非原廠docking 燒壞個usb c port
不過宜家有過save 功能可以即刻買過部過

希望佢遲下出個portable既官方版
宜家好唔方便出job帶舊黑盒
要額外有mic先玩到
s
s
屌我搵唔到支咪無得joysound ar
要額外有mic先玩到

無mic可以齋聽但唔計分
請問有冇party game可以2-4人玩,而單人模式都襟玩既game
請問有冇party game可以2-4人玩,而單人模式都襟玩既game

one two switch
炸彈人R [有中文], PuyoPuyoTertis[日版有中文], MarioKart8Deluxe[有中文]
電腦mic得唔得?
3DS有好多
想知 pro controller 依家仲有無 bug

Ff少陣啦任豚
重製比psv都唔比你啦
駁唔到

任豚

Atlus 啲game唔會跨平台即係如果出ps4就唔會有機會上Switch

機率黎講
PS4 > PSV > 手機 >switch

你漏左3ds
PS4 > PSV > 手機 > 3ds > switch
https://www.youtube.com/watch?v=OejarinH0xo

開估~ PS4 + PSV

兩隻game 來喎
柒左~~原來係第二隻GAME黎

Ff少陣啦任豚
重製比psv都唔比你啦
駁唔到

任豚

Atlus 啲game唔會跨平台即係如果出ps4就唔會有機會上Switch

機率黎講
PS4 > PSV > 手機 >switch

你漏左3ds
PS4 > PSV > 手機 > 3ds > switch
https://www.youtube.com/watch?v=OejarinH0xo

開估~ PS4 + PSV

老任真係有排受
依家已經唔係開發需時,係人地可以出落你度都費撚事,唔好撚呃自己啦任豚
好似上面呢隻驚咁要預你,兩星期至一個月時間已經可以port到啦,又唔係3A大作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞