[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
第一次TV棟金比想像中可以
發生咩事

有條PC撚走嚟任豚post大囇佢粒3770k有幾勁好似係

都唔知佢做乜鳩
自來魚黎
一入黎就見到計性能
發生咩事

有條PC撚走嚟任豚post大囇佢粒3770k有幾勁好似係

都唔知佢做乜鳩

人地覺得你switch廢呀,應該要PS4性能先得

The game, flog, is removed as of v4.0.0
The game, flog, is removed as of v4.0.0

molamola 又少一隻驚

又走數

又走數

今日想係日服down隻無雙上飛G玩 點知佢話我張卡入唔到.....
有冇人都係咁?
想問switch係咪出dq11 我忍緊手唔買ps4版等緊佢出出

會出,但未有期,亦唔知有無中文
想買 因為方便
但有冇超級機械人大戰
但又唔想買PS4...
想買 因為方便
但有冇超級機械人大戰
但又唔想買PS4...

未有
你可以買psv
如果1月direct都仲係indie驚佔大多數我諗都唔洗期待switch個有日本三廠驚玩
好正無任豚份
https://youtu.be/IW8iG0Bqd3Y
如果1月direct都仲係indie驚佔大多數我諗都唔洗期待switch個有日本三廠驚玩

無錯,老任再被三廠出賣大局已定
好正無任豚份
https://youtu.be/IW8iG0Bqd3Y

咁既輕鬆派打鬥驚都唔預老任,今日終於真正見識到老任喺業界有幾咁討厭同不受歡迎
ea又可以笑到最後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞