[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
switch monopoly 好唔好玩?

一舖玩好耐

咁好冇玩?

一舖玩好耐

咁好冇玩?

大富翁咪又係咁,鍾意既會覺得好玩,唔鍾意會嫌晒時間,單機玩都唔錯
不過收集成就既元素唔夠多

一舖玩好耐

咁好冇玩?

大富翁咪又係咁,鍾意既會覺得好玩,唔鍾意會嫌晒時間,單機玩都唔錯
不過收集成就既元素唔夠多

得ps4先有實機睇
XB2我會話佢係如果你有Switch而又係RPG迷既話必玩
但如果唔止Switch一個選擇又未必一定要玩佢

其實係咪廢話嚟,唔止得switch一個選擇又未必一定唔玩佢
ps: 非RPG迷,冇玩過xeno前作
暗榮新作已入手
(係咪已經冇人會理)
火紋無雙聽日出dlc
(係咪已經冇人會理)
火紋無雙聽日出dlc

(係咪已經冇人會理)
火紋無雙聽日出dlc

垃圾驚冇人理
隻錬金唔可以上電視玩,
非近鏡真係樣都睇唔到, 背景冇咩DETAIL位
隻錬金唔可以上電視玩,

會唔會呀
隻錬金唔可以上電視玩,

會唔會呀

你自己玩下
隻錬金唔可以上電視玩,

咁買ps4版
隻錬金唔可以上電視玩,

之前張圖真係最低果個?
有無得cap screen睇睇
隻錬金唔可以上電視玩,

咁買ps4版

有PS4緊係玩PS4版
隻錬金唔可以上電視玩,

之前張圖真係最低果個?

隻錬金唔可以上電視玩,

咁買ps4版

有PS4緊係玩PS4版

就咁睇似淨係做左handheld性能既畫面
隻錬金唔可以上電視玩,

之前張圖真係最低果個?

好似衰過PSP game
隻錬金唔可以上電視玩,

咁買ps4版

有PS4緊係玩PS4版

就咁睇似淨係做左handheld性能既畫面

可能呱
同xb2 handheld比叫ok
女神轉生PC遊戲 免費DL最後4日了
https://twitter.com/megaten_atlus/status/943425118574747648

XB2無咁衰

XB2無咁衰

Xb2始終可以賴下地圖大而且多物件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞