[Switch/3DS討論]|Tiny Metal|OP無雙|3DS孖寶派對|(69)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
吉之島都有啦
洗鬼去間垃圾咩
請問手提mode 個時
有一邊 joy con可以上下移到小小位
係咪正常情況
請問手提mode 個時
有一邊 joy con可以上下移到小小位
係咪正常情況

下對joycon小心啲
唔係咁開心阿 買佐幾日都無
btw thanks
coov n100勁抵玩
update埋kb mouse
我部機三月買已經係咁
屌 原來要買多舊野

有好多人認同
啲人魚女女好正
點解Link咁勁,可以連人外幼女都食過
christmas party 完一問
switch 除左 Overcooked, mk8, lovers in 乜9, 1-2 switch
仲有咩party game 正
party planet 好on9 咁
炸彈唔太岩玩
諗緊 yooka and laylee 個 4p mode 好似幾正
求討論同建議
職安真漢子
christmas party 完一問
switch 除左 Overcooked, mk8, lovers in 乜9, 1-2 switch
仲有咩party game 正
party planet 好on9 咁
炸彈唔太岩玩
諗緊 yooka and laylee 個 4p mode 好似幾正
求討論同建議
職安真漢子

俄羅斯方塊with puyopuyo
大富翁
早兩日出左機 發現右邊joy con接收好差 有時玩玩下斷埋添
早兩日出左機 發現右邊joy con接收好差 有時玩玩下斷埋添

我係枝stick有問題 之前就燈都唔著攞去整
已經買左ps4 版
2k18 tv mode同Portable mode 兩隻Game 黎
『劇場版ポケットモンスター 2018』特報
https://www.youtube.com/watch?v=tZSwRjdgySA
打錯左姐改返[2018年]啦
閉關修練左一星期,終於諗到switch有樣野係比ps4優勝
求下你唔好講
逼害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞