[月供股票] 12月尾

1001 回覆
28 Like 1 Dislike
是咪無咩人供12號仔
是咪無咩人供12號仔

12號仔
每個月一手一手咁買又點睇?

你有錢而有判斷到咩價岩又等得咪一手一手買 月供只係無腦版溝貨

但要選擇啱邊隻嚟買,之前好似睇新聞有人一手一手咁買 5 號仔

之後佢退左休
是咪無咩人供12號仔

12號仔

Im not alone
是咪無咩人供12號仔

12號仔

但我覺得12入面得3同50買得過
本身set 左下個月開始供1038 + 270
見到樓上巴打咁都唔知供唔供好

誠哥d 股票自從重組後好似表現一般
823 1038
呢兩隻咁多位ching睇好邊隻?

1038供到負

負緊4%

我都係

我+3% 你地幾時開始供架

6定7月 供左半年

一樣

5個月 +1.66%
想問下中銀信用卡積分上限係每張卡計還是總共一萬上限
如果供到第三年打後佢 1:1 供多過一萬分兩張卡比錢可以賺多過一萬分嗎
如果供到第三年打後佢 1:1 供多過一萬分兩張卡比錢可以賺多過一萬分嗎

供多過一萬應該都係一萬分 以字面睇

唔會大升即係又唔會大跌
依家你覺得個市旺嘅咪買其他 好似新世界個啲囉
1038真係無升幅
息又唔高
第早供中電好過

點樣兩張卡比錢?
是咪無咩人供12號仔

12號仔

但我覺得12入面得3同50買得過

12同3都有供

點樣兩張卡比錢?

只可一張卡扣數

點樣兩張卡比錢?

只可一張卡扣數

明白晒
我以為可以獨立修改隻股票既供款信用卡
不過我都唔係供左好耐有排都未夠三年 諗得太遠好似
823 1038
呢兩隻咁多位ching睇好邊隻?

1038供到負

負緊4%

我都係

1038都話有搞新能源
6號仔真係

1038 呢幾日跌跌下終於-1%

不過計埋股息係正數,兩年光陰呀

唔會大升即係又唔會大跌
依家你覺得個市旺嘅咪買其他 好似新世界個啲囉

供股供薄曬你
中銀如果要放股會收幾多手續費
1038成交少到
中銀如果要放股會收幾多手續費

http://bfy.tw/FhMN

唔該巴打
中銀改月供計劃你地做法係點?
例如本身供開66, 823
而家想供埋3仔
咁係del左之前兩個然後開新plan供3個?
而家想供埋3仔

新增股票...
而家想供埋3仔

你有冇上過佢網上銀行?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞