[月供股票] 12月尾

1001 回覆
28 Like 1 Dislike
係呀
Portfolio trader-stock tracker
暫時睇唔到 就算跌應該都係好少調整
香港d有錢人真係好多

fg返左半年工
過幾日供第4定第5次 唔記得了
而家係d人仆住俾錢發展商

fg返左半年工
過幾日供第4定第5次 唔記得了

一齊加油
我都係fg 返左年半
暫時供左8個月
都傻傻地 依家好多ot無糧出架
me 3 3000
66 823 1000
另外有隻1789 睇長線 同佢一齊成長
🙄記得某任男友有嘈過我呢樣野
我當時當然唔會理佢,照儲股票儲錢努力返工,之後佢工作唔順,失業,又開始坐食山崩,無老底無被動收入未搵到工開始脾氣唔好,就算搵到工都係辛苦兼自己唔中意但為左生活要死死地做。呢個時候我睇住佢,覺得係兩個唔同世界既人...

所以及早學習理財,平時應洗得洗,建立被動收入好重要。
無架 無得望返轉頭架啦 諗下依家自己個game可以點玩無輸得咁慘先啦。
一代慘過一代呀其實...
3d骨關節打印
roe高
毛利高
唔准你睇唔起佢
啱啱同啲長輩食飯
成班友奴性重到
我地係到講依幾日有連假放 就屌我地班後生淨係識諗放假話唔返工邊有收入呀乜乜乜
我真係笑而不語 投資同財務自由嘅概念真係好重要,唔係真係成世做奴隸
好多長輩仲覺得股票等於賭錢

我老母就係咁
以前叫柒住佢唔好聽人鳩up 買老千股唔聽 輸幾球
依加係到屌我買股票
我當時當然唔會理佢,照儲股票儲錢努力返工,之後佢工作唔順,失業,又開始坐食山崩,無老底無被動收入未搵到工開始脾氣唔好,就算搵到工都係辛苦兼自己唔中意但為左生活要死死地做。呢個時候我睇住佢,覺得係兩個唔同世界既人...

我依加女朋友都係唔點識理財
上個月炒iphone 分左3萬比佢 今個月已經用曬
仲差緊我幾千蚊

利申 大家都係學生
啱啱同啲長輩食飯
成班友奴性重到
我地係到講依幾日有連假放 就屌我地班後生淨係識諗放假話唔返工邊有收入呀乜乜乜
我真係笑而不語 投資同財務自由嘅概念真係好重要,唔係真係成世做奴隸

我老母就係咁
依加係到屌我買股票

仲差緊我幾千蚊

利申 大家都係學生
咁好人分錢比女朋友

齊齊開心
咁快賺返黎既錢 會睇得無咁重
啱啱同啲長輩食飯
成班友奴性重到

我老母就係咁
依加係到屌我買股票

仲差緊我幾千蚊

利申 大家都係學生
老實講 番工已經好攰 仲要留意埋投資 更加攰

d股票跌個陣會影響心情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞