[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(3)

995 回覆
10 Like 5 Dislike
細細個睇過超級橫山光輝大戰
真係到而家都覺得冇續作好可惜

就同三一世界既時天空一樣,永遠只有想像
啱啱買左機戰v, 想問下巴打如果我買完整包,係咪會有完整包獎勵(300000), 之後打完每關dlc 又有佢本身獎勵?

然後成隻game會變左easy mode

封印大和號變翻難

只可以用高達系去玩

仲有敵turn用精神同ExC果堆技能都最好封印埋

ExC我覺得可以
但敵turn開精神就不了
啱啱買左機戰v, 想問下巴打如果我買完整包,係咪會有完整包獎勵(300000), 之後打完每關dlc 又有佢本身獎勵?

封印大和號變翻難

只可以用高達系去玩

ExC我覺得可以

想當日岩岩出個個屌敵turn開精神
點知過左兩日無晒聲

封印大和號變翻難

大和號成撚日強制出擊點封印

封印大和號變翻難

只可以用高達系去玩

ExC我覺得可以

想當日岩岩出個個屌敵turn開精神
點知過左兩日無晒聲

其實自己回合已待機照用到精神係ok嘅,用祝福應援嗰啲冇咁煩
咁唔買dlc 算喇
機戰v dlc 送一大堆勁既強化part,
易上加易
咁唔買dlc 算喇

買dlc先可以見到nine揸主角機
話時話
歷代機戰由女人駕駛最勁既機係邊一個?
GUNBUSTER? 紅蓮聖天八極式?

點少得villkiss
話時話
歷代機戰由女人駕駛最勁既機係邊一個?
GUNBUSTER? 紅蓮聖天八極式?

點少得villkiss

機戰FF既卡碧尼
北斗老母個電單車
北斗老母個電單車

基本無人打得中
北斗老母個電單車

基本無人打得中

左閃右閃
北斗老母個電單車

基本無人打得中

左閃右閃

但最弊又打唔痛人
北斗老母個電單車

基本無人打得中

左閃右閃

但最弊又打唔痛人

用嚟補刀打卒仔
當年mx擊墜三甲
唔用大和號都好撚易打
一堆bug機
唔用大和號都好撚易打
一堆bug機

v真係有難度嘅關都係嗰d分支
雷納德,哈迪斯,新自護,濕鳩高達線
唔用大和號都好撚易打
一堆bug機

前提係唔改機
唔用大和號都好撚易打
一堆bug機

前提係唔改機

哈迪斯果關,就算有改機,都覺得佢好癲好大力
w既宇宙騎士根本係親生仔
拎始源勇者王果關,Z魔種要打多次,比宇宙騎士兩下合體技射到無左7成血
部究極主角機都無佢咁高攻,痴撚線
拎始源勇者王果關,Z魔種要打多次,比宇宙騎士兩下合體技射到無左7成血

果關我記得好熱血

果關我記得好熱血

yes

果關我記得好熱血

yes

我仲特登跟返ova用果d機打遊星主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞