[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(3)

995 回覆
10 Like 5 Dislike
有古利明

正統根本入唔到
好想佢地番去大正時代同死天王打
廣井今次放左魔神英雄傳出黎
櫻戰可能第日真有機會

魔動王就有可能

櫻戰震過去都兜唔到

放過櫻戰算啦
如果魔動王入機戰,最好整埋龍神丸同地隱俠合體技

希望下隻大玩魔法系
玩魔法系的就一定加埋「聖天空戰記」(COMPACT3出過一次之後就無再參戰)

魔法騎士又要,連原作之一都想佢入機戰

要平衡返真實系 ,再拉埋騎士魔法入去

或者一套機動戰士都無,入sd外傳做主線
定ZZ final
if就打鳩古利明
https://www.youtube.com/watch?v=JA-Uqv4BNC0
官網PV2
馬沙自己友
咁自護boss...

應該係哈曼
有古利明

好想有劇情 古利明一個用京密剎,波蕾二唔駛死

可能兩個波蕾都無得出,cv

god

god

我就係因為srw x先買ps4
又出
對上一隻都未玩完
部機都柒, 成部雜魚機咁
nico果邊話佢似gundam 00的「沙慈」

咁你隻V都玩得好慢
部主角機個樣就好似多魯基斯被人打到扁左
UX開頭那部係假主角機黎啦
之後部真主角機都唔似雜兵
其實今集玩異世界冇エスカフローネ我都覺得怪
部斑鳩邊q度真實系
櫻戰可能第日真有機會

魔動王就有可能

櫻戰震過去都兜唔到

放過櫻戰算啦

希望下隻大玩魔法系
玩魔法系的就一定加埋「聖天空戰記」(COMPACT3出過一次之後就無再參戰)

部斑鳩邊q度真實系

幻晶騎士係
斑鳩只係科技力太超前姐
真實系機動性超級系火力響機戰見得少咩
好想佢地番去大正時代同死天王打
櫻戰可能第日真有機會

魔動王就有可能

櫻戰震過去都兜唔到

放過櫻戰算啦

希望下隻大玩魔法系

其實今集玩異世界冇エスカフローネ我都覺得怪

又冇sd外傳…

sd外傳入ps系 真係無問題

希望下隻大玩魔法系

部斑鳩邊q度真實系

幻晶騎士係
斑鳩只係科技力太超前姐
真實系機動性超級系火力響機戰見得少咩

班鳩係個爐痴線

科技力超前少少

初戰打飛龍 差d出事

二戰要用埋飛空艦,人馬機幫手先夠砌
睇完pv
最想講既係
チカ你終於有伴
好撚柒
認真
呢隻雀比我感覺似炎龍個隻豹既性格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞