[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(3)

995 回覆
10 Like 5 Dislike
即係第一關無飛雲
搬幾個未出場既大司教比佢打下
SC系列
MX難度夠晒弱智
劇情一樣好好睇睇
咩多元補元計劃
想玩返z1果隻小隊制
而家都係食老本靠fans撐住
得閒入下唔同新作開下新客源
慘在近年都冇乜機人新作呢
唯有ff一波正樹劇情睇有冇link去翻去魔裝/og既彩蛋
見到隔離無雙8, 又會覺得唔變好過變

利申: 買左無雙8, 仲要數碼版
買數位版算
原本我最擔心就係數位版冇得用正樹先落街訂

萬代南夢宮娛樂
3月6日 2:50 ·
《超級機器人大戰X》追加特典情報!

為了提供玩家們更豐富的特典內容,購買首批實體版與預購數位版的玩家皆可獲得以下特典:
- 特別劇情第0話「誓言啟程」
- 贈禮劇情「特別起始包」
- 超級機器人大戰X》PS4原創主題
- 提前開放使用「賽巴斯塔」及駕駛「正樹.安藤」
- 可獲得特別強化零件「X推進器」的劇情「下載購買贈禮X」

而購買首批實體版的玩家還能獲得限量特製鐵盒!

請喜愛《超級機器人大戰X》玩家們盡速向購買通路洽詢,以免向隅!

#超級機器人大戰X #首批特典
咁我覺得無雙改下玩法都幾好既
係佢改得唔夠好
其實好多野用返無雙個SET法(EG出場每個角色都唔同位, 除左共通任務之外每個角色有專屬任務)
已經爭好遠
唔會無得用,後期點都會加入
同V一樣買特典比你早用咁解
我知 但早用同遲用差好遠 我覺得
SR條件同V第一話一樣
有埋帝王, 又有天元同魯魯修, 呢啲都係第一次中文, 入鳩硬
機戰都試過變,可惜冇咩人受

最後又變返傳統咁,玩法始終冇變,最多咪做到ogmd 咁既畫面
家陣唔興機人番,唔賣下肉都冇人睇
其實個兩部初頭算好用 係衰冇劇情
新 LB 學園 SC系列 OE OGIB 手機驚
全部
就算好少少OG系列都有人嫌佢冇版權
變佐先冇人玩
咁呢個系列幾時係由玩法決定生存
機戰轉玩法
笑4 玩omega咪得lor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞