[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(3)

995 回覆
10 Like 5 Dislike
唔撚出中文版就唔洗煩
佢出唔出中文版都唔會影響到我
反正玩撚佐廿年都係咁玩

點會影響唔到
機戰近年都收收地皮
唔出中文>收少份錢>機戰每況愈下

睇到海外玩家咁重呀

國內銷量低迷
緊係要睇重海外市場
你見佢由MD開始出晒中英韓版
MD, V, X 三作都食住上出晒四種語言
你就知海外玩家係好重要

我覺得機人番冇以前咁熱門先係主因
點埋吹SRW收皮都吹佐好多年
SRW真係點都要收皮就數呢個機會最大
多少少海外市場/製作人唔死真係影響得相對少
中國槍game d血係藍色
如果機戰要過審查
D字宙怪獸死個陣一定好靚
如果機戰要過審查

應該係成本太高出唔成, 話說當年cctvb整遮胸布洗左幾多錢?
唔撚出中文版就唔洗煩
佢出唔出中文版都唔會影響到我
反正玩撚佐廿年都係咁玩

點會影響唔到
機戰近年都收收地皮
唔出中文>收少份錢>機戰每況愈下

睇到海外玩家咁重呀

國內銷量低迷
緊係要睇重海外市場
你見佢由MD開始出晒中英韓版
MD, V, X 三作都食住上出晒四種語言
你就知海外玩家係好重要

我覺得機人番冇以前咁熱門先係主因
點埋吹SRW收皮都吹佐好多年
SRW真係點都要收皮就數呢個機會最大
多少少海外市場/製作人唔死真係影響得相對少

咁機人番收皮佢地控制唔到,海外市場都可以吊命既
如果機戰要過審查

應該係成本太高出唔成, 話說當年cctvb整遮胸布洗左幾多錢?

有crossage 你覺得過唔過到審查
「スーパーロボット大戦X」,サイバスターおよび参戦作品から21機体の画面写真を公開。「スパロボV」の期間限定セールも実施中

http://www.4gamer.net/games/404/G040448/20171219039/

嘩,咁痴線

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指
The Mortar Headd LED Mirage from The Five Star Stories makes a cameo appearance in 4, except the machine wasn't supposed to be there, as the game designers had it confused with a similar looking Humongous Mecha from Heavy Metal L-Gaim. Reportedly, when informed of the mistake, Five Star Stories creator Mamoru Nagano was livid with rage, stating he will never, ever consent to Five Star Stories being in Super Robot Wars during his lifetime because he doesn't like the idea of any Mortar Headds he meticulously designed being damaged and possibly defeated by Mecha designed by another artist.

新手入黎問野
點解第4次戰機會咁on9畫左隻led mirage出黎
永野護係咪因爲呢件事唔比五星入機戰?
The Mortar Headd LED Mirage from The Five Star Stories makes a cameo appearance in 4, except the machine wasn't supposed to be there, as the game designers had it confused with a similar looking Humongous Mecha from Heavy Metal L-Gaim. Reportedly, when informed of the mistake, Five Star Stories creator Mamoru Nagano was livid with rage, stating he will never, ever consent to Five Star Stories being in Super Robot Wars during his lifetime because he doesn't like the idea of any Mortar Headds he meticulously designed being damaged and possibly defeated by Mecha designed by another artist.

新手入黎問野
點解第4次機戰會咁on9畫左隻led mirage出黎
永野護係咪因爲呢件事唔比五星入機戰?

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指

咁有乜好玩

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指

咁有乜好玩

出D女角用泳衣半身像仲吸引啦

個pack¥1200
個acc重夠錢課金
但再玩就係五週目

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指

咁有乜好玩

啱啱玩到第9話,佢老味個女主咁大波都無搖乳睇

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指

咁有乜好玩

小綠反而有,不過幅度唔大

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指

咁有乜好玩

小綠反而有,不過幅度唔大

係wor,
無乳搖你整咁大對波托7 咩 ,
咁你不如畫兩個loli 出黎仲好la.

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指

咁有乜好玩

隔咗咁耐先出dlc
都冇咩意欲買喇

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指

咁有乜好玩

隔咗咁耐先出dlc
都冇咩意欲買喇

我啱啱買隻game 無耐,但都唔會買 感覺同金手指無分別
我想佢出轟格殊曉擊霸個DLC多過金手指。

上個月先開始玩,36話進行中但對呢隻金手指冇乜興趣

嘩,咁痴線

掉轉左sor

其實即係79蚊買金手指

咁有乜好玩

OG都唔肯除個死人頭盔
都幾難

原來提早入手曉擊霸個d 無放出黎賣?
而家先知.

原來提早入手曉擊霸個d 無放出黎賣?
而家先知.

冇呀, 佢有個DLC套餐, 買咗先知唔包呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞