[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(3)

995 回覆
10 Like 5 Dislike
打到17話已經好多機想用揀唔落手,睇黎要打到3周目先用得晒
洛克人合作出左片

洛克換左人配
capcom 究竟幾時先肯唔再成日換元祖配音

第八集,動畫,rockmamrockman,power 都唔同人配
唉 真係陰公
原本仲想買部NS玩機戰
我諗緊
如果個消息係真嘅
咁即係原本佢地想將索系任系歸一
而家會唔有藉口比佢地分番開發展
認真咁講啦
以前分任系索系主要既分野都係掌機用家用機(唔講SRWZ..因為NDS既格仔問題)
而依家兩廠家用機個性能唔算真係差太遠
畫面上可以取其一個balance整一隻出黎雙平台唔出奇
2000年打後我咁睇:
唔計個別例子
任系=掌機派
索系=家用機

依家難得兩廠機能發展痴得咁埋
唔想得失兩邊出雙平台係幾明智
家陣任系成本都唔低得去邊
想揾奶粉錢都唔低得去邊啦
仲分黎拓咩
就算係好似預期雙平台出Ps4/NS
我都會買隻Ns版黎玩下 話曬都處女作
不過依家眼鏡廠暫時棄左Ns然後再睇下個原因
再望下身邊d任豬 真係會笑4
2邊合番埋會令到素材重用問題更加濫用同明顯,作為玩家唔多想見到
無錯
太多素材重用真係難頂
唉 真係陰公
原本仲想買部NS玩機戰
我諗緊
如果個消息係真嘅
認真咁講啦
以前分任系索系主要既分野都係掌機用家用機(唔講SRWZ..因為NDS既格仔問題)

我覺得 ns 機戰 可能係用 新引擎

而唔係今次隻X
我諗緊
如果個消息係真嘅
認真咁講啦
2邊合番埋會令到素材重用問題更加濫用同明顯,作為玩家唔多想見到
無錯
太多素材重用真係難頂

黎緊隻龍珠如果賣得 有可能機戰都跟住咁玩

始終請人畫2d 麻煩過3d模 2d畫風貼圖
我諗緊
如果個消息係真嘅
認真咁講啦
無錯
太多素材重用真係難頂

黎緊隻龍珠如果賣得 有可能機戰都跟住咁玩

始終請人畫2d 麻煩過3d模 2d畫風貼圖

屌隻龍珠唔出switch勁on9
應該係機戰先咁著重原著配音
拉打個啲都係揾第二個配
capcom 究竟幾時先肯唔再成日換元祖配音

第八集,動畫,rockmamrockman,power 都唔同人配
應該係機戰先咁著重原著配音
拉打個啲都係揾第二個配

rider好多時係檔期唔夾or 演員死左
爆左2次機戰V
D附加劇情值唔值比2舊幾水買
劇情異常簿弱,
除非你需要強化零件, TAC同錢, 否則冇需要.
不過你都爆咗兩次, 上面呢D嘢都冇需要啦.
係可有可無既支線劇情
近排仲要出多左2話dlc關

我為左寶兒三姐妹crossover買哂dlc劇情關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞