[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(3)

995 回覆
10 Like 5 Dislike
唔知有冇好似創聖咁能力共享
話時話今集有冇機有新古
古都機會少啦
何況新古

dlc有可能

下集應該係r1單獨參戰
R1應該有埋SRX 唔會得R1冇SRX咁鳩掛
其實主角排隊應該仲有EX既琉璃同愁
不過V係第四次 X應該係LOE而唔係EX 所以可能SKIP EX
咁之後到新 F FF C1 64 真魔 C2
但新入面隆聖唔似主角 比較似第2次魔裝咁既定位
F同FF即係第4次 C1冇原創 64同真魔照慣例無視
咁應該到C2
響介

r1機會大d

重做成個模,og 就兼用返
龍神丸轉龍王丸
竟然唔係換機
機體能力相關

「限制解除(F91)」 NT等級LV.5以上,氣力130以上發動

「coupling系統」青葉和迪奧的氣力在120時發動,其中一人使用必閃、集中、必中、直感這任意精神時,另一人也會獲得對應的精神效果

「變身」駕駛龍神丸的渡在氣力120以上時可以讓機體變身為龍王丸

Buddy那技能
龍神丸轉龍王丸
竟然唔係換機

1,2,超都係咁
要變身先變龍王丸嫁喎,而家好合理
原本都係變身
得龍星丸唔還原
機體能力相關

「限制解除(F91)」 NT等級LV.5以上,氣力130以上發動

「coupling系統」青葉和迪奧的氣力在120時發動,其中一人使用必閃、集中、必中、直感這任意精神時,另一人也會獲得對應的精神效果

「變身」駕駛龍神丸的渡在氣力120以上時可以讓機體變身為龍王丸

Buddy那技能
龍神丸轉龍王丸
竟然唔係換機
原本都係變身
得龍星丸唔還原

2係進化

龍神>新星>新星 宇宙界>龍星

超就玩返變身
MD都係最多三下
鳩放NOVA得COE先得
下集OG仲R1真係屌鳩佢
大眼鏡啦

型呢方面佢兩個半斤八兩
話時話今集有冇機有新古
古都機會少啦
何況新古

dlc有可能

下集應該係r1單獨參戰
R1應該有埋SRX 唔會得R1冇SRX咁鳩掛
其實主角排隊應該仲有EX既琉璃同愁
不過V係第四次 X應該係LOE而唔係EX 所以可能SKIP EX
咁之後到新 F FF C1 64 真魔 C2
但新入面隆聖唔似主角 比較似第2次魔裝咁既定位
F同FF即係第4次 C1冇原創 64同真魔照慣例無視
咁應該到C2
響介

r1機會大d

重做成個模,og 就兼用返
下集OG仲R1真係屌鳩佢
大眼鏡啦

咪玩啦,sc2,w,neo.,great battle 6都未出
COE仲有得無限開憑依
去到後面一夠氣力寧願開憑依斬巨人好過
根本唔會點用到NOVA
仲有音樂正 我用親新古都一定開戰鬥畫面

雖然我覺得最型都係黑羽天使但應該唔會有份

og 都唔出
全部塞晒下集
都唔係第一次
明明古蘭修型咁多,我寧願剩要古蘭修

型呢方面佢兩個半斤八兩

og 都唔出

係,寺田一路死拖住 唔出 靈帝

出左就無得出sc2,w,neo,great battle6

後兩個出黎可以寫段故俾魔裝 拎返精靈
屌,會唔會寫到我曾孫都未燒到個結局畀我
NOVA係囉黎打教化個班人類
行前就虛空斬破
企起後面超遠距離射你個D就用NOVA反擊

憑依用普攻當然斬得死教化人類
但遠攻用NOVA一黎唔遠 二黎消耗都大
打人基本上都唔變身

打巨人就一定要憑依先一招斬得死佢地
所以我話水魔同風魔一定最勁咁解
變身前後都可以無論遠近都大殺四方
都唔係第一次

型呢方面佢兩個半斤八兩

og 都唔出

有可能

z三部曲 實排alpha3靈帝線之後,

ux,bx 呢堆應該跟z三部曲參戰

剩返w.,sc2,neo,gb6(機 同基本故事設定)

k,l 唔會早過上面入
ALPHA3係佢親生咪拖到最後囉
J早過ALPHA3架 都完佐
都唔係第一次

型呢方面佢兩個半斤八兩

og 都唔出

ALPHA3係佢親生咪拖到最後囉
J早過ALPHA3架 都完佐

唔止呢樣,故事規模又大

出完 再出返sc2,w,gb6,neo就無咩人想買
唔係一早講咗唔會寫z系列入去咩?

型呢方面佢兩個半斤八兩

og 都唔出

有可能

z三部曲 實排alpha3靈帝線之後,

ux,bx 呢堆應該跟z三部曲參戰

剩返w.,sc2,neo,gb6(機 同基本故事設定)

k,l 唔會早過上面入
唔係一早講咗唔會寫z系列入去咩?

寺田……
打錯 遲過
實力先係問題
外傳同2OG LAST BOSS都唔係最勁
佢如果想當靈帝係LAST BOSS但又要整到鋼龍苦戰就根本笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞