[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(3)

995 回覆
10 Like 5 Dislike
到時又改設定架啦
OG 依家係咁加野落去, 但又要逐D逐D出,搞到故事空洞無物

D梗又係拎返十幾廿年前既野出黎, 邊有人識

快D完左佢重好啦
就係咁先ON9
自己D野一定要最勁最好打
又唔知自己寫得肉撚酸
小學雞咁
仲有音樂正 我用親新古都一定開戰鬥畫面

雖然我覺得最型都係黑羽天使但應該唔會有份

og 都唔出

係,寺田一路死拖住 唔出 靈帝

出左就無得出sc2,w,neo,great battle6

後兩個出黎可以寫段故俾魔裝 拎返精靈
ALPHA3係佢親生咪拖到最後囉
J早過ALPHA3架 都完佐

唔止呢樣,故事規模又大

出完 再出返sc2,w,gb6,neo就無咩人想買
實力先係問題
外傳同2OG LAST BOSS都唔係最勁
佢如果想當靈帝係LAST BOSS但又要整到鋼龍苦戰就根本笑話
到時又改設定架啦
就係咁先ON9
自己D野一定要最勁最好打
又唔知自己寫得肉撚酸
小學雞咁

魔裝自己果邊又限死og 故事

魔裝寫到高人氣既風 廢晒先死

搞到故事好難推
廿年前寫好佐
個時ALPHA都未有
鬼知咁多野
搞到後續唔廢佢武功都唔得
我曾經懷疑ALPHA23冇佢都係呢個原因
最想重制alpha三部曲
話唔定係諸神之黃昏
搞到後續唔廢佢武功都唔得
我曾經懷疑ALPHA23冇佢都係呢個原因

唔係,alpha2,3 果時 係寺田唔想用
有得打都好
Game 已訂,希望隻game唔好太差就得!
唔想用咪就係精靈個設定離譜得濟囉
你睇番靈帝設定就知搞大輪野都要唔及伊甸
精靈仲要多埋過去未來
負無限力 拍埋人地到 有幾無限?

仲有咩唯一連接アカシクコード
特登西走某人 佢咩用意好明顯
咪同我講人地招式名係咁但無關
我一定唔撚信 精靈界點睇都比九唔搭八念動力者更有關

仲有個套19動畫同真魔裝
你就知佢地幾厚面皮
佢地自己唔提唔好以為人地唔記得
抄人野扮自己根本係家常便飯
舊系列 alpha og 魔裝都出黎做過沙包
連獨立作都要
真係辛苦晒
btw我想用正樹屈人一次機
og系列除左og1堅係無機用既情況先覺佢勁,2og都還好 md同og2,外傳成部廢物咁
OG入面永遠都係愁哥玩哂
夠硬加地圖炮=無恥
魔1 用死佢一個就可以打爆機 當然要識走位
魔2 佢一定係最勁 得佢有得用憑依
魔3 系統問題下 好多機都會慘死 佢仲可以打下boss
魔f 得水魔可以同佢比下 水魔有回pn 但風魔最高攻 各有所長
結論:主場先勁 佢好基友魔裝入面集集都輸佢
結論係 係地底先勁
一上地面即刻廢左
2og地底都唔見得勁
阪田係親生老豆
寺田唔係
就呢個分別
其實自從winkysoft 執咗笠之後,魔裝機神個版權去咗邊度?
山寨王
我已經急不及待等睇卡博雷
你應該係問個世界觀?
唔知佢地有冇賣到
亦都冇咩留意
反正F已經唔太阪田事
之後已經唔係原作黎
冇賣到咬死唔放冇再比人強姦都好
不過我對佢地有咁既骨氣有D保留
係世界警察/城管
記得winkysoft 曾經做過一隻叫做「聖靈機」,如果嗰啲版權都比佢哋買埋嘅話,有機會係OG系列出現都唔出奇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞