[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(3)

995 回覆
10 Like 5 Dislike
唔係,賭神我好鐘意
賭神不知幾撚型
雖然隆盛設定上貼地D

上集V總司個設定又幾好丫
係條女唔知想點姐
主角畫風發生咩問題....
隆盛邊Q到貼地,開灑外掛咁
母幹姐.....
打工仔咪貼地囉
咁多後宮都貼地
打工仔根本人生贏家黎
兩個後宮倒貼,一個仲要係公主黎
2+1個師父都係最撚好抽的角色
幾次登場的戰鬥畫面又型棍
貼地?
咁冇咩邊個主角貼地啦
阿呆
米神啦
連部機都成部卒仔機咁
打工仔咪貼地囉
咁多後宮都貼地
打工仔根本人生贏家黎
兩個後宮倒貼,一個仲要係公主黎
2+1個師父都係最撚好抽的角色
幾次登場的戰鬥畫面又型棍
貼地?
咁冇咩邊個主角貼地啦

阿拉德咪貼地,廢到比女carry
點解我話隆盛貼地其實好簡單
唔計佢主角威能同因為老母而係天生的psychodriver之外
當做打機咁參軍之後基本上係靠自己+賭神同ATX隊的競爭慢慢變強做一線機師
中間又比英哥背叛過、3@SRX爆埋加一時間無左彩姐,去到3@最後係慢慢睇到佢成長
相比起黎外賣仔除左打輸比鐵球大叔之外都無乜大挫折可言 當然可能之後OG會再補完

至於佢控機人控到睇唔到兩個後宮呢兩點無得救架喇
廢到會比人拎去整金屬兒童
特務部隊出身
呢度有人做飛虎隊 ?
呢度冇人由細比人捉去人體改造掛
死神幾時有返 招牌跳月亮 斬 動作
サイコドライバー已經可以話佢萬中無一
打工仔冇父幹呢D出身卑微算係比較貼地
當然做得主角都唔會貼地
貼地係死佐都唔知個D路人甲
最貼地及硬派既主角應該係斬艦刀,Zengar
唔記得訂 知唔知邊到仲有日限訂
金子一馬既畫風又係唔係個個啱
同jojo一樣
唔係,賭神我好鐘意
賭神不知幾撚型
雖然隆盛設定上貼地D

上集V總司個設定又幾好丫
係條女唔知想點姐
隆盛邊Q到貼地,開灑外掛咁
母幹姐.....

佢玩開果隻game 操作方法同pt差唔多,仲要係打到入全國賽,係念動力真係
dis好型
但佢之前果部就....叫開佢做曱甴機
咁冇咩邊個主角貼地啦
阿呆
點解我話隆盛貼地其實好簡單
唔計佢主角威能同因為老母而係天生的psychodriver之外
當做打機咁參軍之後基本上係靠自己+賭神同ATX隊的競爭慢慢變強做一線機師
中間又比英哥背叛過、3@SRX爆埋加一時間無左彩姐,去到3@最後係慢慢睇到佢成長
相比起黎外賣仔除左打輸比鐵球大叔之外都無乜大挫折可言 當然可能之後OG會再補完

至於佢控機人控到睇唔到兩個後宮呢兩點無得救架喇
サイコドライバー已經可以話佢萬中無一
打工仔冇父幹呢D出身卑微算係比較貼地
當然做得主角都唔會貼地
貼地係死佐都唔知個D路人甲

最唔貼地應該係吼太

阿爺係機械人專家,自己又神奇機遇做駕駛員,個妹又係

冥王黑天使好型喎
Dis既評價其實幾兩極
好多人話太過樣衰
但我自己真心覺得係史上最好睇最型最有魅力既主角機
黑色搭金色既機身 果種惡魔一樣既邪氣
金子一馬既畫風又係唔係個個啱
同jojo一樣
dis好型
但佢之前果部就....叫開佢做曱甴機

小強

最兩極應該係d超級系

核突戰神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞