[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
好似唔得咁
乾濕落都得 因為一定會吹乾
唔可以restyle嫁喇..隻野真係比啲冇乜時間既人出門口用
一搽上去就吹乾即走
江獸用緊,想第日可以卡啦卡啦咁用
無咁悶
Bona fide同brosh邊隻好?
同埋就熱,爆汗應該用邊隻好?
衣排仲涼
試左brosh先
爆汗先用江獸
江獸用緊,想第日可以卡啦卡啦咁用
無咁悶

有冇啲同江獸差唔多質地但係令身少少嘅推介
就係技術差先搞到去到半日就塌 所以想揾一隻多啲hold嘅pomade嚟彌補嘅技術上嘅不足

(其實應該係要去剪頭髮 但係我懶)
又唔覺,不過有少少重同濕
對得住佢價錢
總好過odouds隻matt paste
我反而matte paste啱用過prestige
prestige幾乎可以比美MM
佢濃味唔緊要
只係隻味太女人香水味啦
隻matt paste唔識用
係咪一定要濕髮用
好kick
因為我自己覺得HOLD黎講prestige同MM無咩太大分別
你想講有時RESTYLE之後會有少少prestige CLAY係手黏黏地咁?
我有分別,prestige 耐左會散散地,mm balm都有少少,chrome就冇
Gary O'Douds Matte Paste 幾時返貨
有無人要double scented MM balm?全新未開
https://t.me/mmeettoooo
未有計劃住 搞緊有檀大野
Collab?
咁有冇其他類似product 推介
利伸 軟髮撚
Fh隻clay 呢水已經係加強版 夠力
好力過prestige?
我用clay會揀乾身同啞色啲
Prestige 唔夠啞又唔夠乾 對我黎講
我都係 cavalier clay幾好
有冇人用過Orient clay pomade
睇Tb網站介紹 之後去台灣咁岩買左
幾好用 打底同post都得 幾似quicksand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞