[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
老闆真心好好人,好用心俾啲意見
Between真人有啲矮
要入code
Chrome暫未用過
balm除左我講個個問題同價錢不菲之外
其他方面完勝

我覺得prestige分別在於
隻味太女人香水
冇balm咁易apply
價錢平
其他無太大分別
新手想問下, 髮質幼同軟, 想整到頭髮自然曲, 氣味淡或自然D, 同事後易洗,

係咪Coal mine, clay prestige, limitless最岩用? 謝謝

P.S 而家用開既太大陣髮泥味, D人企埋身邊都聞到, 同埋事後洗頭要洗2次以上先乾淨, 而且頭髮甩得好勁
你地一盒clay會放幾耐.有三盒,唔係用得好密,唔會用死一盒
應該有排用,可以放到幾耐,好怕佢變
同埋成日心思思想試下其他
gel左野建議洗兩次頭好正常嘅事黎
prestige都好大味的
要放濕氣低嘅地方
我會放係房內個密封嘅盒再放d吸濕防潮炭包
盒mm過左一年都正常無潮到
反而以為新手買左盒濕9泥放係廁所
用左幾次之後潮左成盒掉
多謝巴打回應

即係呢條片有誤導? 佢話咩有自然香味 (雲呢拿味)

https://www.youtube.com/watch?v=tA9ti5w2KNM

想天然成份比較多, 同有清新味, 邊個牌子比較好 FOR幼髮? (budget ~HKD120以下) THX
易apply好緊要
遲少少狠一狠買一盒
過兩百幾好貴
有冇人用過odouds 隻styling treatment
屎忽痕想試下
我放電子防潮箱,同相機一齊放40~50%濕度OK?
我覺得prestige同chrome差唔多shine度 都係natural
但天氣濕果陣用prestige好易feel到lup chrome就較乾d
我諗會試下balm
髮質細幼,最近剪到頗短(雙邊都剷晒青)
哩個禮拜咁凍既天氣,用blumaan發現唔係幾hold到(已打底+吹頭)
想請教下各位,prestige會唔會適合我d?
blumaan都唔hold?我用黃班馬仲hold過blam
同埋, 想問埋MM官網賣個package 1 BALM+ 1 CHROME+把梳 HKD620, 算抵嗎?
明明哩個禮拜又凍又乾
我已經濕頭、打底、熱風吹、冷風定型,都到足
因為我唔想用定型噴霧
各位有無邊隻可以推介下?
點解我覺得coal mine 唔係好hold
知唔知沙田附近邊度有得賣豬仔grooming tonic?
果把大大把果把梳? 冇乜用
咁多間網店都有得賣
點解咁多人執著要去舖頭買
唔想等 平時都係去開張梁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞